nlc.hu
Család

Beatrix hercegnő mostohafia

Ő a brit Beatrix hercegnő mostohafia

Ritkán esik szó róla, de Beatrix hercegnő férjének előző kapcsolatából már született egy kisfia.

András herceg és Sarah Ferguson idősebbik lánya szakított a hagyományokkal, amikor egy olyan férfi mellett találta meg a boldogságot, aki, ugyan egy nemesi család sarja, de nem angol, ráadásul van már egy kisfia is. Ugyanakkor Beatrix hercegnő nem az a típus, akit ez zavarna, sőt, már az első pillanattól kezdve tökéletes mostohaanyja a most 7 éves Christopher Woolfnak, azaz Wolfie-nak

A kisfiú 2016-ban született Dara Huang építész és Edoardo Mapelli Mozzi kapcsolatából, de a pár nem húzta sokáig, 2018-ban külön váltak útjaik, Wolfie felett pedig azóta is közös felügyeletet gyakorolnak. A férfi tehát nem árult zsákbamacskát, amikor Beatrixszal megismerkedett, a hercegnő számára pedig nem volt kérdés, hogy a kisfiút sajátjaként fogja szeretni, 2019-ben, az eljegyzésüket követően már együtt voltak nyaralni. A család egy közeli barátja akkor úgy nyilatkozott a People magazinnak, hogy a Wolfie teljesen az életük része, Beatrixból pedig remek mostohaanya vált. 

2020-ban, a pár szűk körű esküvőjén a kisfiúnak fontos szerep jutott: ő vitte a gyűrűket. Amikor pedig a közös kislányuk, Sienna megszületett, Beatrix a tweetjében ezt írta: 

Mindannyian jól vagyunk, és Wolfie a legjobb nagytestvére Siennának. 

Wolfie a platina jubileum díszszemléjén debütált először a családdal, az akkor 6 éves kissrác az apja és Beatrix között ült a királyi páholyban. Noha ez az első nyilvános fellépése, Wolfie más családi pillanatoknak is részese volt, például ott volt 2022-es karácsonyi összejövetelen is.

Beatrix a családjával a Platina Jubileumon

Fotó: A család a Platina Pageant eseményén (Fotó: Getty Images/Chris Jackson9

2022 decemberében már kézen fogva érkezett mostohaanyjával a Sandringhamben tartott karácsonyi misére. 

Beatrix hercegnő a mostohafiával és a férjével kézenfogva

Fotó: Getty Images/Joe Giddens – PA Images

Bár a kisfiúról viszonylag kevés fotót találni, és a családja a közösségi médiában sem mutogatja, azt elárulták, hogy lelkes utazó, itt például az athéni Akropoliszon jártak.  

Ugyanakkor fiatal kora ellenére a művészetért is rajong, édesanyja oldalán több videó is szerepel, ahogy közösen alkotnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top