nlc.hu
Sztárok

Megszületett Beatrix hercegnő kislánya

Megszületett Beatrix hercegnő kislánya

Beatrix hercegnő kislánya a királynő 12. dédunokája.

Tavaly nyáron a legnagyobb titokban házasodott össze II. Erzsébet unokája, Beatrix yorki hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi olasz üzletember. A járvány miatt többször le kellett mondaniuk az esküvőt, végül 2020. július 17-én tartották meg a ceremóniát, de csak szűk körben, mindössze 30 ember volt jelen. Pár hónappal ezelőtt pedig bejelentették, hogy hamarosan bővül a családjuk. A királyi család szóvívője közölte a jó hírt, miszerint két nappal ezelőtt megszületett Beatrix hercegnő első gyereke.

A közleményben azt írják, a kicsi szeptember 18-án 23:42-kor jött világra a Chelsea és Westminster kórházban Londonban. A baba 2,77 kilóval született, a szülők pedig úsznak a boldogságban. Beatrix és Edoardo gyermeke Erzsébet királynő 12. dédunokája.

Beatrix yorki hercegnőnek ez az első gyereke, a férjének azonban már van egy fia az előző kapcsolatából, aki szintén nagyon várta a kishúga érkezését. 

beatrix hercegnő és férje

Megszületett Beatrix hercegnő első gyereke (Fotó: Getty Images)

Királyi babák: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top