Sztárok

Cuki fotó és videó: első napján Sarolta hercegnőt iskolába kíséri a család

Nagy-Britanniában csütörtökön kezdődik az iskola, a londoni Thomas’s Battersea pedig igencsak illusztris vendéget köszöntött ma reggel: a brit királyi család második gyermeke, Sarolta hercegnő is iskolás lett. Mutatjuk a videót és a képeket a nagy pillanatról!

A brit királyi család hivatalos Instagram-csatornájára került föl egy videó és egy fénykép arról, ahogy a négyéves Sarolta hercegnőt szülei, Katalin hercegné, Vilmos herceg és bátyja, György herceg első napján bekísérik az iskola kapuján.

A család már korábban bejelentette, hogy Sarolta hercegnővel együtt érkeznek az iskolába, aki brit szokás szerint az első napon az iskola egyenruhájába öltözve kezdi a tanulást. 

Sarolta hercegnő persze nem akármilyen iskolába fog járni, az elit brit magániskola, a Thomas’s Battersea tanulója lesz, akárcsak a kis György herceg. Itt egy-egy tanév átszámolva nagyjából hétmillió forint.

A brit Sun szerint érdekes kérdés, hogy diáktársai és tanárai hogyan szólítják majd a temérdek titulussal rendelkező királyi fenséget, ám valószínűleg bátyja után az iskolában a Cambridge-i Sarolta hercegnő, angolul a Charlotte Cambridge nevet kapja majd. György herceget mint kiderült, osztálytársai PG-nek szálítják, ami a Prince George rövidítése.

Vilmos és Harry herceg egyébként annak idején a trónörökös Károly herceg rangja után a Wales vezetéknevet használta diákként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top