nlc.hu
Sztárok

Katalin hercegné titkos kóddal fegyelmezi gyerekeit

Katalin hercegné titkos kóddal fegyelmezi a gyerekeit a nyilvános eseményeken

A királyi csemeték, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg is tudnak neveletlenek lenni, ilyenkor édesanyjuk egy bevált mondattal nyugtatja le őket.

Katalin és Vilmos gyerekei jól ismerik a királyi élettel kapcsolatos kötelezettségeiket, de attól még többé-kevésbé gyerekek maradnak, akik nem mennek a szomszédba egy kis csínytevésért vagy egy nyilvános eseményen megejtett grimaszért.

Egy, a királyi családot jól ismerő szerző szerint Katalinnak van egy titkos kódja, amit akkor használ, ha úgy érzi, le kell nyugtatnia a gyerekeit – és úgy tűnik, ez minden alkalommal beválik.

Tom Quinn azt írja a Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up In The Royal Family című könyvében: „Amikor Lajos herceg rosszul viselkedett a néhai királynő platinajubileumán, és nyelvet öltött az anyjára, Katalin reakcióját több szakértő is dicsérte. Nyilvánvalóan egy titkos kódot használ a gyerekek megnyugtatására” – véli Quinn.

Katalin, Cambridge hercegnéje és fia, Lajos cambridge-i herceg II. Erzsébet királynő platinajubileumi ünnepségén 2022. június 5-én

Katalin, Cambridge hercegnéje és fia, Lajos cambridge-i herceg II. Erzsébet királynő platinajubileumi ünnepségén 2022. június 5-én (Fotó: Frank Augstein / POOL / AFP)

Szerinte nem kell bonyolult dolgokra gondolni, lehet, hogy csak annyit mond, „akkor tartsunk szünetet”, ám a gyerekek tudják, hogy ennek a néhány szónak sokkal nagyobb súlya van, mint azt első hallásra gondolnánk.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg milyen szerepet majd III. Károly király koronázásán, de az eddigi információk szerint a királyi család tagjaival vesznek majd részt az apátságból induló felvonuláson.

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top