nlc.hu
Család

Katalin hercegné rendre intette Lajos herceget

Ez a nevelési tanácsadó véleménye arról, hogy Katalin hercegné rendre intette a csintalan Lajos herceget

Jo Frost szerint Lajos herceg hiába született királyi családba, ő is csak egy gyerek, de helyes, hogy édesanyja rendre intette az ünnepségen.

Az Egyesült Királyságban négynapos, nagyszabású rendezvénysorozattal ünnepelték II. Erzsébet királynő platinajubileumát, vagyis azt, hogy 70 éve ül a trónon.

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekei – a királynő dédunokái – ezúttal is nagyon cukik voltak, de a show-t egyértelműen a négyéves Lajos herceg lopta el.

A királyi páholyban az ünnepség alatt grimaszolt, felállt a helyéről, kidugta a nyelvét, kalimpált, hadonászott, és édesanyja szájára tette a kezét.

Katalin, Cambridge hercegnéje és fia, Lajos cambridge-i herceg II. Erzsébet királynő platinajubileumi ünnepségén 2022. június 5-én

Katalin, Cambridge hercegnéje és fia, Lajos cambridge-i herceg II. Erzsébet királynő platinajubileumi ünnepségén 2022. június 5-én (Fotó: Frank Augstein / POOL / AFP)

Cambridge hercegnője egyszer oda is hajolt Lajoshoz, és bizonyára igyekezett nyugalomra inteni a kisfiát, aki pont úgy viselkedett, ahogy egy négyéves kisfiú szokott.

Jo Frost dajka, nevelési tanácsadó, a gyerekneveléssel foglalkozó Supernanny című reality szakértője is elmondta a véleményét Lajos herceg viselkedéséről, és arról, hogyan kezelte a helyzetet az édesanyja.

Szerinte Lajos herceg remekül viselte az ünnepséget, pedig még csak négyéves, sok ember volt körülötte, és egyáltalán nem játszott közben.

Más gyerekekkel ellentétben a királyi családtagoktól a világ elvárja, hogy bizonyos módon viselkedjenek, de a nap végén ők is csak gyerekek, akár királyi családtagok, akár sem

– írta Jo Frost a HELLO! Magazin Instagram-oldalán egy kommentben.

Azt is hozzátette, hogy szerinte Katalin sosem félt megálljt parancsolni a gyerekeinek nyilvános eseményeken, és ezt nagyon szereti benne. Így tett a platinajubileumi ünnepségen is csintalan Lajos herceggel. Miután a gyerek kidugta a nyelvét, anyja csitította, mert Frost szerint abban a helyzetben a kis Lajosnak hallgatnia kellett, és azt tennie, amit mondanak neki.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top