nlc.hu
Trend

Vilmos és Katalin három gyereke egy képen

Elképesztően cuki fotó készült Vilmos herceg és Katalin hercegné három gyerekéről a királynőnek rendezett ünnepségen

György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg elvitték a show-t.

II. Erzsébet királynő 1952. február 6-án, édesapja, VI. György király halálának napján lépett az Egyesült Királyság trónjára, de uralkodása jelesebb évfordulóinak ünnepségeit a jobb időjárás reményében – a hivatalos születésnaphoz hasonlóan – júniusban tartják. Így volt ez az 1977-es ezüstjubileumon, a 2002-ben tartott aranyjubileumon és a 2012-ben rendezett gyémántjubileumi ünnepségeken is.

Ennek fényében négynapos nagyszabású rendezvénysorozattal ünneplik csütörtöktől az Egyesült Királyságban II. Erzsébet királynő platinajubileumát. Az eseményen részt vesz természetesen a királyi család összes rokona, a királynő gyerekei, unokái és dédunokái is. Az első képek már meg is jelentek: ki kell emelnünk a György hercegről, Sarolta hercegnőről és Lajos hercegről készült fotót.

György Sarolta Lajos

Fotó: Getty Images

Itt pedig egy újabb, amelyen már a szülők, valamint II. Erzsébet királynő, Károly herceg és Kamilla is rajta vannak:

II erzsébet királynő ünnepség

Fotó: Getty Images

A legfrissebb hírek szerint a négynapos ünnepségen láthatjuk majd Harry herceg és Meghan Markle két gyermekét is, akik közül a kisebb először utazik az Egyesült Királyságba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top