Trend

Összeöltöztette gyerekeit Katalin hercegné

Katalin hercegné mindig figyel arra, hogy gyermekei megörököljék egymástól a ruhákat.

Szereti összeöltöztetni csemetéit Katalin hercegné, de arra is jó párszor volt már példa, hogy három gyermekére olyan 30 éves ruhákat adott, amelyet korábban Vilmos, vagy éppen Harry herceg viseltek. Ez történt csütörtökön este is, amikor Vilmos herceg és Katalin hercegné hivatalos Instagram oldalára feltöltöttek egy videót, melyek Sarolta hercegnő, György herceg és Lajos herceg közösen tapsol az egészségügyi dolgozóknak a család vidéki házának kertjében.  Ezzel egy időben egyébként Camilla, Károly, valamint a királynő legfiatalabb fiának családja is hasonló felvételt osztott meg, erről részletesebb, itt írtunk.

A szemfülesek pedig azt is észrevehették, hogy Lajos herceg, aki áprilisban ünnepli a második születésnapját vélhetőleg azt a kék pulóvert viseli, amit már láthattunk Györgyön és Saroltán is korábban. 

Vilmos herceg gyermekei: Sarolta, Lajos, György

Vilmos és Katalin gyermekei: Sarolt (5), Lajos (2), György (6)

De nagy kedvencünk volt az, amikor ugyanezen a kanadai utazáson, Katalin a lányára adta azt a gombos pulóvert, amit György akkor viselt, amikor Sarolta megszületett

György herceg és Sarolta hercegnő közös pulóvere

Sarolta hercegnő Kanadában viselte azt a pulóvert, amit György azon a napon, amikor megszületett a húga. (Profimedia)

Ez történt a héten a királyi családdal:

Pozitív lett Károly herceg koronavírustesztje. A 71 éves trónörökös Skóciában tartózkodik, fiainak telefonon számolt be az állapotáról. Közben a Kanadából Los Angelesbe költöző Meghan Markle és Harry sem tétlenkedik. Kiderült, hogy április 3-án Meghan visszatér a tévébe. Az időzítés kicsit sem szerencsés…

Divat és a királyi gyerekek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top