Sztárok

Friss: Károly herceg koronavírustesztje is pozitív lett

Pozitív lett Károly herceg koronavírustesztje. A 71 éves brit trónörökös állapotáról szerdán számoltak be.

Károly herceg is elkapta a koronavírust, de a felesége Camilla tesztje negatív lett – értesült számos brit lap. A 71 éves trónörökös jelenleg karanténban van Skóciában, a Balmoral-kastélyban. A beszámolók szerint Károly kilenc nappal azután lett rosszul, hogy Londonban találkozott Albert monacói herceggel, akinek koronavírustesztje szintén pozitív lett a napokban. A hírt Károly herceg szóvivője is megerősítette. „A herceg enyhe tüneteket mutat, de egyébként jó állapotban van. Jelenleg karanténban tartózkodik a feleségével, akinek tesztje negatív volt”  olvasható a szűkszavú közleményben.

Március 9-én még részt vett egy nyilvános eseményen Károly és felesége. Ám ekkor már nem fogott kezet senkivel a herceg. (Photo by Aaron Chown-WPA Pool/Getty Images)

Március 9-én még részt vett egy nyilvános eseményen Károly és felesége. Ám ekkor már nem fogott kezet senkivel a herceg. (Photo by Aaron Chown-WPA Pool/Getty Images)

Azt azonban a palota nem erősítette meg, hogy mikor kapta el Károly a vírust, mivel az elmúlt időszakban a 71 éves trónörökös számos nyilvános eseményen vett részt. 

Arról már napok óta cikkeznek az angol lapok, hogy az idős II. Erzsébet, valamint Károly herceg a vírus miatt most karanténba vonul, s Vilmos áll a csatasorba. Ez nem azt jelenti, hogy az uralkodó lemond, annyit jelent, hogy Vilmos herceg vesz részt megannyi fontos találkozón, az egészségügyi dolgozókkal és a civil szervezetek munkatársaival. De Katalin is háttérbe szorított mindent, és férjével együtt járja a mentőállomásokat. Ám már ők sem Londonban laknak. A friss hírek szerint Vilmos családjával együtt vidéki otthonukba, Norfolkba költözött amíg a járvány tart.

Vilmos herceg és Katalin hercegnő egy londoni mentőállomáson március 19-én
Megnézem
Összes kép (3)

II. Erzsébet férjével együtt Windsorban tartózkodik, és a hírek szerint még az Egyesült Államokban élő Harry hercegtől is érkeztek olyan hívások, hogy amennyiben a  családnak szüksége van rá, visszautazik testvéréhez…

Sztárok a koronavírusról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top