Sztárok

Gigantikus összeget adományozott Schwarzenegger a vírus elleni küzdelemre

„A legkevesebb, amit tehetek, hogy veszek pár százezer maszkot egymillió dollárért” – mondta a színész, és másokat is adakozásra biztatott.

A koronavírus-járvány közepette a hírességek sem tétlenkednek. Egyre többen tesznek közzé üzeneteket, melyekben a helyzet komolyságáról beszélnek, és otthonmaradásra szólítják fel az embereket. Illetve, sokan szép összeggel támogatják a vírus elleni küzdelmet.

Arnold Schwarzenegger azonban kiemelkedő, egymillió dolláros összeget adományozott most a frontvonalban dolgozók támogatására. Instagram oldalán azt írta:

„Sosem hittem abban, hogy van értelme a kanapén ülve panaszkodni a rossz dolgokról. Abban hiszek, hogy a saját részünket kivéve a dolgokból, tennünk kell azért, hogy jobbra forduljon minden. Ez egy egyszerű módja annak, hogy megvédjük az igazi hősöket, akik a kórházakban a frontvonalon cselekszenek, és büszke vagyok rá, hogy ennek a részese lehetek. Egymillió dollárt adományoztam, és bízom benne, hogy akik megtehetik, úgyanígy támogatják majd ezeket a hősöket.”

Ezután pedig egy linket is közzétett, ahová adományokat lehet küldeni a védekezésre.

Szép volt, Terminátor!

 

Arnold Schwarzenegger nem fukarkodott(Fotó: MTI/EPA/Franck Robichon)

Arnold Schwarzenegger nem fukarkodott
(Fotó: MTI/EPA/Franck Robichon)

via

A legfrissebb koronavírus-hírek az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top