Sztárok

Koronavírus: a Buckingham-palota egyik dolgozója is koronavírusos

A dolgozónak még azelőtt lett pozitív a vírustesztje, hogy a 93 éves királynő Windsorba utazott volna.
katalin hercegné buckingham palota

Pozitív lett a koronavírus-tesztje a Buckingham-palota egyik dolgozójának – írja a The Sun forrásaira hivatkozva a news.com.au. „Az udvar alkalmazottja a múlt héten lett rosszul. Mivel a tünetei megegyeztek a koronavírus-fertőzés tüneteivel, az orvosok tesztelték. A hét elején derült ki, hogy elkapta a vírust” – mondta a neve elhallgatását kérő forrás a The Sunnak.

A forrás úgy tudja, mindenki, aki csak kapcsolatba kerülhetett a beteg alkalmazottal, önkéntes karanténba vonult. Arról nincs hír, hogy a munkatárs a királynővel is kapcsolatba került volna. II. Erzsébet 98 éves férjével, Fülöppel azóta Windsorba utazott; az ottani rezidencián vészelik majd át a koronavírus-járványt.

A 93 éves királynő hamarosan tévébeszédben szól majd a britekhez. „A királynő szavai minden bizonnyal megnyugvást adnak majd nekünk ebben a rendkívüli helyzetben, és biztosítanak minket arról, hogy ezen is túljutunk majd” – mondta egy Boris Johnson miniszterelnökhöz közeli forrás.

A királyi családnak is van véleménye a koronavírus-járványról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top