Sztárok

Meghan Markle máris visszatér a tévébe, a 93 éves királynő pedig történelmi beszédre készül

Szinte egyszerre jött ki a két hír, és az ember akaratlanul is elkezdi összehasonlítani Meghan Markle és II. Erzsébet tettét.

Mi is történt csütörtök este? A királyi családot március 31-én elhagyó Meghan hercegnéről kiderült, hogy visszatér a képernyőre. Nem is olyan régen olvashattunk róla, hogy egy rendezvényen Harry herceg a Disney vezetőinek ecsetelte, hogy neje mennyire szeretne szinkronizálni. Nagy meglepetésre most pont azt jelentették be, hogy a hercegné lesz a narrátora a Disney+ egyik új dokumentumsorozatának, amely április 3-án debütál a szolgáltatónál, s amelynek címe: Elefántok.  Természetesen Meghan Markle úgy tér vissza Hollywoodba, hogy a stáblistán a hercegnői rangját kérte feltüntetni. Fontos dolgok ezek a koronavírus-járvány idején, vagy talán mégsem.

Ezzel együtt jött ki a hír, hogy a 93 éves II. Erzsébet, aki második világháború alatt autószerelőként is dolgozott, történelmi tévébeszédre készül a koronavírus miatt. Ha a szokásos karácsonyi beszédeit nem számítjuk, akkor uralkodása alatt eddig csupán háromszor intézett ilyen rendkívüli beszédet a nemzethez az uralkodó: 1991-ben az Öböl-háború miatt, 1997-ben Diana hercegnő halála után és 2002-ben édesanyja temetésének előestéjén. II. Erzsébet most a koronavírus miatt szeretne bátorító szavakat intézni a néphez, beszédét a jövő héten tűzik műsorra.  A királynő jelenleg férjével együtt Windsorban tartózkodik. Károly, a trónörökös azonban Skóciában van, az ő koronavírustesztje pozitív lett. A 71 éves herceg telefonon egyeztetett fiaival az állapotáról.

Meghan Markle, Harry herceg és II. Erzsébet

Meghan Markle, Harry herceg és II. Erzsébet (Profimedia)

Egy hercegné, egy királynő, és nagyon különböző munkák…

Nagy meglepetések mindig voltak a királyi családokban…:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top