TV-sztárok

Amit a sírva búcsúzó Meghan Markle kapott, az várható volt, pedig van visszaút

Sírás kerülgette, amikor búcsúzott Meghan Markle, aki összetörve hagyta el a Buckingham-palotát. Mint kiderült, csak rajta és Harry hercegen áll, hogy ez a búcsú valóban örökre szól-e.

Az elmúlt időszakban a Brexit, a koronavírus és a királyi család, vagyis a Megxit körüli hírekkel nem tudtak betelni a britek. Ráadásul múlt hét óta Harry herceg és Meghan Markle hosszúra nyúlt búcsújának lehettünk tanúi, nálunk is olvashattunk arról, milyen volt az első közös nyilvános szereplésük, miután visszajöttek Kanadából, és hogyan járták sorra a leköszönésükkel járó hivatalos eseményeket, egészen a hétfői teázásig, ahol Erzsébet királynő látta őket vendégül. 

Meghan Markle ruháiról, arckifejezéséről, Harry herceg nyilatkozataiig nagyjából minden lépésükről készült cikk, a brit Telegraph újságírója, Bryony Gordon mégis tudott újat mondani. Ő ugyanis arról számolt be, hogy Meghan Markle könnyekkel a szemében tett eleget az utolsó hivatalos feladatának, amikor a Nemzetközösség napja alkalmából fogadta a diákokat a Buckingham-palotában. Ezen az eseményen ráadásul nem tudott a férjére sem támaszkodni, egyedül kellett helyt állnia. Gordon azt is hozzátette: később, amikor Meghan a palota személyzetétől búcsúzott, elmorzsolt pár könnycseppet, és a sírás kerülgette. 

Meghan Markle meghatottan búcsúzott (Fotó: Chris Jackson/Getty Images)

Meghan Markle meghatottan búcsúzott (Fotó: Chris Jackson / Getty Images)

Ahelyett, hogy mindez meghatotta volna az olvasókat, a legegyüttérzőbb megjegyzés is csak annyi volt: magának köszönheti.

„Ha úgy viselkedett volna az elmúlt két évben, ahogyan az elmúlt napokban, akkor senkinek nem lenne rá egy rossz szava. Magának köszönheti, hogy idáig jutott.”

Meghan Markle kedves szavakat kapott a követőitől, de ez nem általános: 

Egyesek egyesen mesés kitalációnak tartják az egész „ilyen meghatottan búcsúzott Meghan hercegné”- sztorit, hozzátéve, hogy ha mégis sírt, akkor legfeljebb a vagyont és a pompát siratta meg. 

„Aki színésznő volt, az színésznő marad, de annak sem volt soha egy nagy szám, különben most is nagyot alakított volna” – írta az egyik hozzászóló, és a kommentek innen már egyre durvábbak lettek, ahogy arra számítani is lehetett. 

A könnyek ide vagy oda, Meghan és Harry „búcsúturnéja” a kritikák ellenére is jól sikerült, és már fogadásokat lehet kötni, visszatérnek-e egy hosszabb szünet után. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy ez egy légből kapott találgatás, megjegyeznénk, hogy II. Erzsébet ugyan megtiltotta Harry-éknek a royal szó használatát, vagyis nem jár nekik az fenség megszólítás sem, de nyitva áll előttük a palota ajtaja. Az április elsejével kezdődő 12 hónapos időszak egyfajta tesztüzemmód, és ebben az időszakban bármikor meggondolhatja magát a házaspár. A királynő elmondta az unokájának, hogy mindenki szereti őket a családban, és ha a jövőben képviselni szeretnék a monarchiát, akkor tárt karokkal várják őket. Valószínűleg az egy év éppen elég lesz ahhoz, hogy kiderüljön, meddig jut Meghan és Harry a civil életben.

Harry herceg és Meghan Markle a Nemzetközösségek napja alkalmából tartott misén jelentek meg együtt utoljára a királyi családdal hivatalos eseményen, legalábbis, most így néz ki (Fotó: Phil Harris - WPA Pool/Getty Images)

Harry herceg és Meghan Markle a Nemzetközösségek napja alkalmából tartott misén jelentek meg együtt utoljára a királyi családdal hivatalos eseményen, legalábbis most így néz ki (Fotó: Phil Harris – WPA Pool / Getty Images)

Micsoda tervei vannak a párnak! Harry és Meghan új élete még sok kérdést felvet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top