Sztárok

Meghan Markle a Neveletlen hercegnő 3 tökéletes szereplője – íme néhány film, amit neki találtak ki

Civil életet szeretne élni Harry herceg és a felesége, Meghan, és néha úgy tűnik, egészen határozott elképzelés mentén haladnak. Legalábbis a színésznő, aki tervezi a nagy visszatérést.

Egyelőre még zavarban vagyok, hogyan kell Harry hercegre hivatkozni, aki hamarosan már nem herceg, hanem „csak” Harry minden vezetéknév nélkül, de Meghan hercegné esetében könnyebb a dolgom, hiszen ő nem is olyan régen még Meghan Markle néven vált ismertté, kár is volt átszokni más megszólításra. A pár új élete kapcsán persze nem is ez az egyetlen, vagy legfontosabb kérdés. Sokkal izgalmasabb, vajon hogyan kell elképzelnünk a sokat emlegetett civil életet. Harry esetében nagyjából a háztartásvezetés, gyereknevelés körvonalazódik, és ott van ugye a jótékonykodás, ami kérdés, hogyan tud az új körülmények között folytatódni. 

Meghan esetében a legvalószínűbb, hogy a színészi karrierjét építené vissza (?), ezt megalapozandó lépések közül valami népszerű talkshow-felkérést rebesgetnek a bennfentesek. Az biztos, hogy ezúttal talán már nem csak a kifutólány szerepére castingolnák a színésznőt, mint a Förtelmes főnökökben. 

És valószínűleg nem az elefántok megmentésére utaltatná át a fizetését, mint a Disney munkája során, amikor egy rövid szinkronmunkára mondott igent és még karácsony előtt rögzítette a cég a hanganyagot. Egyelőre nem tudni, hogy mihez kérték fel, és milyen Disney hercegnő „lesz” Meghan, legtöbben valami jótékonysági munkára tippelnek.

Viszont mertünk itt egy nagyot álmodni, és felmerült bennünk, hogy mindez csak egy hosszabb együttműködés előszele. Könnyen el tudjuk képzelni a Disney munkáról, milyen jó ugródeszka lenne Markle filmeskarrierjéhez, hiszen a stúdió gyerekbarát produkciókban utazik. Többek között ott a Neveletlen hercegnő 14 éve várt folytatása, és szinte látjuk már Anne Hathaway, Chris Pine és Julie Andrews mellett. Ráadásul, mind a magyar címe, mind az eredeti angol passzol a mostani Megxites cirkuszhoz. 

A Neveletlen hercegnő 3 lehetne Meghan Markle beugrója (Fotók: youtube, Getty)

A Neveletlen hercegnő 3 lehetne Meghan Markle beugrója (Fotók: youtube, Getty)

Aztán ott van a kézenfekvő választás, ami egészen biztosan a mostaninál nagyobb botrányt indítana, ez pedig a The Crown (A korona), vagyis a brit királyi család életéről szóló Netflix-sorozat, ahol egyenesen saját magát alakítaná. Rosszmájú megjegyzésnek tűnhet, pedig csak Markle filmes szerepeire alapozzuk, ha azt mondjuk: ez talán nem haladja meg a színészi képességeit. Ott még a forgatókönyvbe is beszállhatna. Lássuk be, a britek gyakorlatilag tálcán kínálják a fordulatos sorozat összes kellékét. A valósághoz az is hozzátartozik, hogy ez abban a pillanatban felmerült témaként, amikor Harry és a felesége Megxitektek, így megkérdezték a Netflix egyik tartalomért felelős vezetőjét, Ted Sarandost, mit gondol erről, és ő csak ennyit válaszolt: „Ki ne akarná Harryt és Meghant leszerződtetni?”

Harry herceg és Meghan Markle Kanadában és az Egyesült Államokban is szeretne házat vásárolni, biztos, ami biztos (Fotók: Getty)

Harry herceg és Meghan Markle Kanadában és az Egyesült Államokban is szeretne házat vásárolni, biztos, ami biztos, és a londoni Buckingham-palota után a Disney felé vették az irányt  (Fotók: Getty)

A Disney-vonalon maradva akár Ariel egyik testvére is lehetne az új Hableányban, vagy a Szörnyellában nagyjából bármelyik szerepre jelentkezhetne. Persze vannak itt még jó ötletek, mint a Jóbarátok visszatérésében egy kis szerep, mint mondjuk Joey barátnője, Phoebe adoptált lánya és így tovább. Bármelyik népszerű sorozatban mellékszereplőként láthatnánk:

  • Eufória
  • Sex Education
  • Witcher

hogy csak néhányat említsünk.

Kíváncsian várjuk a nagy visszatérést, annyi biztos, és a civil életükről is biztosan olvasunk még részleteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top