Trend

Öltözékével üzent a királyi családtól búcsúzó Meghan Markle

Hivatalosan utoljára jelent meg hercegi párként Harry és Meghan.

Utoljára jelent meg hivatalos minőségében Meghan hercegné és Harry herceg hétfőn a Nemzetközösség napja alkalmából a londoni Westminster-apátságban tartott ünnepségen. A házaspár ugyanis április 1-jével vonul ki a királyi családból, a monarchia hivatalos programjaiban a továbbiakban nem vesznek részt, közpénzellátmányban nem részesülnek, és II. Erzsébetet sem képviselhetik többé hivatalos fórumokon, valamint nem használják többé az Ő Királyi Fensége (His/Her Royal Highness, HRH) titulust sem.

Meghan az eseményen egy meglehetősen teátrális szettben jelent meg: smaragdzöld Emilia Wickstead ruhát, hozzá illő William Chambers kalapot, valamint Gabriela Hearst táskát és Aquazzura tűsarkút viselt.  

Meghan Markle Harry herceg

Meghan Markle és Harry herceg (Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images)

Öltözékével Meghan többszörösen is üzent. A zöld szín a növekedést, a megújulást és a reményt szimbolizálja, amivel saját és családja közelgő új életére utalhatott. A ruha tervezője, Emilia Wickstead a Nemzetközösséghez tartozó Új-Zéland állampolgára, így azzal, hogy az ő kreációját viselte, az alkalom előtt is tisztelgett.

Ugyanezzel a Gabriela Hearst táskával 2018 őszén, Sussexben tett látogatásán jelent meg, a kiegészítő így most sussexi hercegnéi pályafutását szimbolizálhatta.

via

Ezek is érdekelhetnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top