Sztárok

Erzsébet királynő megfosztotta címétől Meghant és Harryt, újra kell tervezni a Sussex Royal brandet

Erzsébet királynő döntése senkit nem lepett meg.

Harry herceg és a felesége, Meghan Markle tavaly év végén jelentették be, hogy gyakorlatilag kivonulnak a királyi családból, legalábbis a monarchia hivatalos programjaiban a továbbiakban nem vesznek részt, közpénz-ellátmányban ezentúl nem részesülnek, és Harry nagymamáját, II. Erzsébet királynőt sem képviselhetik hivatalos fórumokon. A briteket egyértelműen meglepte ez, sokan felháborodtak, hiszen mégiscsak a királyi családról van szó.

Fotó: Gettyimages

Meghan és Harry élvezik az új életet, de úgy tűnik, így sem hagyják békén őket a fotósok, követik minden lépésüket, holott eredetileg az volt a céljuk, hogy ennek véget vessenek. Várható volt az is, hogy eljön az idő, amikor már nem használhatják a royal, azaz a királyi jelzőt, sem magukra, sem a saját brandjükben. A herceg és a hercegné ugyanis pár hónappal ezelőtt elkezdte építeni saját közösségi oldalát, a Sussex Royal-t, viszont Erzsébet királynő keresztülhúzta a számításaikat, újra kell tervezniük az egész projektet. 

Egy bennfentes a minap nyilatkozott a Daily Mailnek – elmondta, hogy Erzsébetnek nem volt más választása, még úgy sem, hogy tisztában van vele, mennyi energiát és pénzt ölt unokája ebbe a projektbe. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top