Sztárok

Sokan kiborultak Harry és Meghan tegnapi húzásán

Az időzítés verte ki a biztosítékot.
Meghan Markle, Harry herceg és II. Erzsébet

Mint tegnap megírtuk, most, hogy a Sussex royal brand ugrott, Harryék új nonprofit projektbe fogtak. Archiewell néven indítanak majd el a jótékonysági szervezetüket, amellyel másoknak akarnak segíteni filmekkel, podcast-anyagokkal és ruhával, taneszközzel. Harry elmesélte azt is, a névválasztás nem volt véletlen. „Már a Sussex Royal előtt eszünkbe jutott ez a név, a görög eredetű ‘arkhé’ szó jelentése tetterő, őserő, kezdet (…) ez inspirált bennünket abban is, hogyan nevezzük el a fiunkat.”

A bejelentést és nyilatkozatot több, brit királyi család szakértő bírálta a Daily Mailnek, mondván, hogy a leggusztustalanabb időzítés történt. Ugyanis a bejelentés akkor került ki, amikor a miniszterelnököt, Boris Johnsont intenzív osztályra helyezték.

A helyzet azonban nem ennyire egyszerű, Harry és Meghan szerint a részletekkel azért nem várhattak, mert a The Telegraph már előtte megszellőztette az Archiewellt.

Az Archiewell indulását a járvány utánra tervezi a házaspár, addig pedig előkészítik a projektet, amelyről folyamatosan tájékoztatnak majd mindenkit.

(via)

(Kiemelt kép: Profimedia)

További cikkek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top