Család

Nincs semmi a tévében? Nézd meg újra Harry herceg esküvőjét – 1 óra tömény romantika

Májusban lesz két éve, hogy Harry herceg feleségül vette az amerikai színésznőt. Meghan Markle-t. Azóta pedig akkorát változott a világ, hogy már nem is használhatják a rangjukat, mert civil életre vágyva, kiléptek a famíliából. De azért a tündérmesébe illő esküvőt ők is megkapták az uralkodótól. Ha van pár órád, nézd meg újra. Celebekben nem lesz hiány!

Furcsa egy esküvő volt, az már biztos. Hollywoodi forgatókönyvírók sem találhatnának ki romantikusabb ennél. Egy barátjuk hozta össze Harry herceget és Meghan Markle-t, aki feladva színészi munkáit, az Egyesült Királyságba költözött az ő hercegéhez. Végül Károly herceg kisebbik fia egy átlagos este, miközben sült csirkét vacsoráztak, megkérte Meghan kezét. Majd jött az esküvő, ahol az arának mindössze egy családtagja, az édesanyja vett részt. Testvéreivel összeveszett, édesapja pedig utolsó pillanatban lefújta az egészet, és nem volt hajlandó elmenni a ceremóniára. Így Meghant az apósa, Károly herceg vezette az oltár elé. Míg Harry herceget népes családja szinte valamennyi tagja támogatta a nagy napon, addig az arát celebek vették körbe. Ott volt a menyegzőn a Clooney házaspár, Robbie Williams és családja, Serena Williams és családja, Idris Elba és persze Beckhamék is. A főszerepet mégsem ők játszották, hanem Harry herceg könnyes szemű exe, valamint ez a kisfiú:

MEghan Markle esküvő

Meghan Markle és Harry herceg esküvőjének ő volt a legnagyobb sztárja (Youtube)

Bár a testőr válla felett nyelvet nyújtogató Sarolta hercegnő is vitte a prímet:

A pimasz Sarolta hercegnő volt az egyik koszorúslány Harry herceg esküvőjén

A pimasz Sarolta hercegnő volt az egyik koszorúslány Harry herceg esküvőjén (Fotó: Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia)

Különösen szomorú most megnézni azokat a felvételeket, melyeken Vilmos herceg mosolyogva kíséri a templomhoz öccsét, Harryt. A testvérek között az elmúlt hónapokban megromlott a viszony, amikor Harry teljesen hátat fordított családjának, kötelezettségeinek, s a civil élet mellett kardoskodott. Ha hinni lehet a szóbeszédnek, most mintha valami megváltozna. Mivel II. Erzsébet a Windsor kastélyban vészeli át a koronavírus-járványt, a 71 éves trónörökös, Károly herceg tesztje pedig pozitív lett,  egyedül Vilmos és Katalin van bevethető állapotban, ők járják a mentőállomásokat és kórházakat is. Egyes hírek szerint Harry herceg felajánlotta a segítségét, ha tud, és szükség lesz rá a kialakult helyzetben: hazatér testvéréhez.

És most a romantikus film, amit ígértünk: Harry herceg és Meghan Markle esküvője – tömény romantika

Nők Harry herceg életéből:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top