Sztárok

Harry és Meghan bejelentették, visszatérnek, és az is kiderül, mikor, és mi lesz a feladatuk

Eddig nehéz volt elképzelni, milyen lesz Harry herceg és Meghan hercegné úgynevezett civil élete. Most választ kaptunk erre.

Az elmúlt néhány hónapban felvetődött már a kérdés: hogyan kell elképzelni Harry herceg és Meghan hercegné oly sokat emlegetett civil életét? Tudjuk, hogy március vége óta nem használhatják a királyi fenség titulust, ezzel együtt a jól felépített Sussex Royal-brand név is ugrott, a királynő ebben a kérdésben határozott volt. Ettől függetlenül továbbra is a királyi család tagjának tartják őket, de nem képviselhetik II. Erzsébetet, és nem kapják meg az eddig kiosztott járadékot sem. 

Nagyon nem kell a házaspár miatt aggódni, hiszen Károly herceg nem engedi el a fia kezét, és továbbra is támogatja a családot. A wales-i herceg a saját ingatlanjaiból származó bevételből juttat majd Harrynek. A házaspár megtarthatja azt a windsori lakást is, amelyet 2.4 millió fontért felújítottak, amennyiben a felújítás összegét visszafizetik, de ez még kérdés, meg tudják-e oldani, illetve meg akarják-e oldani. Meghan Markle és Harry szeretne minél több időt a tengerentúlon tölteni, és bár a kanadaiak eleinte tárt karokkal fogadták őket, végül besokalltak, ahogy Donald Trump amerikai elnök is kijelentette: nem fizetik Harry és Meghan védelmét, bár ezt amúgy a házaspár sosem kérte és amúgy is privát céggel tárgyalnak ez ügyben. Jelenleg pedig Los Angelesben keresnek házat maguknak.

Harry herceg és Meghan Markle máris megtervezték a visszatérésüket (Fotó: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia)

Harry herceg és Meghan Markle máris megtervezték a visszatérésüket (Fotó: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia)

Harry az édesapjától kapott jövedelmén túl megkapta az örökségét, amelyet édesanyja, Diana hercegnő hagyott rá. Ez persze szép összeg, de közel sem olyan életet tudnak majd élni, mint amit megszokhattak. Meghan Markle állítólag a színészi karrierjét szeretné folytatni, bár valószínűleg már közel sem olyan kis szerepekben gondolkodik, mint amilyenekben korábban láthattuk, máris tárgyal a Disney-vel, és fogadásokat kötnek arra is, melyik beszélgetős műsorba adja majd el a királyi életét.

Egy évig pedig nyitva áll előttük az ajtó, hogy visszatérjenek a korábbi életükhöz, az elkövetkezendő 12 hónapot II. Erzsébet királynő egyfajta próbaidőszaknak tekinti. Lássuk be, tudja, miről beszél. Amikor Harry és Meghan elbúcsúzott a követőiktől, akkor azt ígérték, néhány hónapig most nem hallanak majd felőlük, mert egyelőre a családi életükre és az újrakezdésre koncentrálnak, de Harryék máris nyilatkoztak a Telegraph nevű brit lapnak. Ebből derült ki, hogy Archiewell néven indítják majd el a jótékonysági szervezetüket, amellyel másoknak akarnak segíteni filmekkel, podcast-anyagokkal és más oktató jellegű információkkal. Harry elmesélte azt is, a névválasztás nem volt véletlen. 

„Már a Sussex Royal előtt eszünkbe jutott ez a név, a görög eredetű ‘arkhé’ szó jelentése tetterő, őserő, kezdet (…) ez inspirált bennünket abban is, hogyan nevezzük el a fiunkat.”

Az Archiewell indulását a járvány utánra tervezi a házaspár, addig pedig előkészítik a projektet, amelyről folyamatosan tájékoztatnak majd mindenkit.

Meghan Markle és Harry herceg nem sokszor mutatta meg a kisfiát, íme néhány fotó a kis Archie-ról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top