Sztárok

Az új élet első lépései: Meghan Markle boldogan vezetett egyedül a kanadai repülőtérre – videó

A Megxit botrány kirobbanása óta még az eddiginél is nagyobb figyelem hárul a hercegi párra. Legutóbb a „szabad, független élet” első napjait élő Meghan Markle-t a kanadai repülőtéren kapták lencsevégre.

Meghan hercegnéről a lesifotósok épp akkor lőttek pár képet, amikor úgy tett, mint egy hétköznapi kanadai vagy más állampolgár: beült az autóba, és kivezetett a reptérre, hogy fölvegye egy hamarosan érkező barátját.

Meghan Markle és Harry herceg új életet kezdett (Fotó: Getty)

Mivel, főleg mostanában, minden apró részlet felértékelődött, és különösen érdekes, ami a Meghan-Harry páros körül történik, nekünk is meg kell említenünk, hogy a jelenet egész pontosan a kanadai Victoria Nemzetközi Repülőtér külső parkolójában történt, Meghan egy feketének látszó Land Rovert vezetett, és egy pilatesoktató barátnőjét vette fel. Ide pedig egyenesen új átmeneti otthonából, a luxus Vancouver Island palotából érkezett.

A hercegnő a mindössze tízperces, csütörtök délutáni várakozás közben napszemüveget viselt, és az anyósülésen ülő, nagy valószínűség szerint biztonsági őreként dolgozó férfivel beszélgetett. 

A barátnőjét pedig nagy mosollyal üdvözölte Meghan Markle, miután megérkezett. A bulvárlapok még azt is kiderítették, hogy Sussex hercegnőjének szőke, Heather nevű barátnője a hétvégére érkezett vendégségbe az Egyesült Államokból.

 

A „csajos hétvége” minden bizonnyal zavartalan lesz az új, kanadai Sussex-kúriában, mert Harry herceg mindeközben a rögbivilágkupán tartózkodik Nagy-Britanniában.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top