Család

Archie baba eddig mindössze kétszer találkozott Vilmos herceg gyerekeivel

A kisbaba alig láthatta idősebb unokatestvéreit. Megromlott a viszony Vilmos és Harry között?

A brit sajtót továbbra is Harry herceg és Meghan Markle döntése tartja lázban, miszerint a hercegi pár kivonul a brit királyi család életéből, és többé nem foglalkozik reprezentációs feladataival. A Daily Star cikke azt találgatja, hogy a szakítás egyik oka Harry herceg és Vilmos herceg elhidegült kapcsolata lehet. Erre abból következtetnek, hogy Harry nyolc hónapos kisfia, Archie még csak kétszer találkozott Vilmos gyerekeivel, pedig mostanáig egymástól 30 kilométerre laktak.

Archie még csak kétszer találkozott unokatestvéreivel (Fotó: Pool / Pool / Getty Images)

A környezetéből állítólag többen is arra akarták rávenni Harry herceget, hogy beszéljen Vilmossal, mielőtt feleségével döntést hoznak. Harry viszont erre nem volt hajlandó, és amikor az került szóba, hogy a gyerekeknek milyen nehézségeket okoz majd, ha Harry és Meghan Markle Kanadába költöznek, azt felelte, Archie legfeljebb kétszer találkozhatott eddig Lajossal, Saroltával és György herceggel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top