Sztárok

Elküldték a személyzetet a hercegi pár rezidenciájából, Harry és Meghan tényleg új életet kezd

Nagy változások történnek a hercegi pár windsori rezidenciájában.

Elküldték a személyzetet Harry herceg és Meghan hercegné windsori rezidenciájából, Frogmore Cottage-ból. Ez a legbiztosabb jele annak, hogy a hercegi pár valóban Kanadában fog letelepedni.

A Daily Mail úgy értesült, hogy két állandó dolgozót – egy házvezetőnőt és egy takarítót – a királyi család másik épületébe helyeztek át. Az alkalmanként ott dolgozóknak – szakácsoknak, felszolgálóknak, inasoknak – pedig azt mondták, a pár windsori rezidenciájában nincs többé szükség rájuk.

Senkit sem bocsátottak el, de új feladatokat kaptak az udvarban, ami nyilvánvalóan Harry és Meghan nagy vihart kavart bejelentésével függ össze. Néhány napja árulták el, hogy feladják a királyi család tagjaként viselt tisztségeiket, és új, önálló életet kezdenek Kanadában.

A mostani történések azokat a spekulációkat is táplálják, amelyek szerint Meghan hercegné sosem fog már Nagy-Britanniában élni.

(Kiemelt kép: Chris Jackson/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top