nlc.hu
Sztárok

Véget ért Beckham és a hercegi pár barátsága?

Azt pletykálják, megromlott Harry hercegék és a Beckham pár kapcsolata

Harry herceg és Meghan hercegné jó barátságot ápolt Beckhamékkel, de kiszivárogtatott pletykák szerint úgy tűnik, véget ért a szoros kapcsolat.

Megromolhatott a két pár között a kapcsolat, miután David dühbe gurult egy telefonhívás miatt, írja a Sun. A párok korábban közel álltak egymáshoz, Beckhamék részt vettek Harry hercegék 2018-as esküvőjén is.

Harry és Meghan azonban nem volt jelen, amikor Beckhamék legidősebb fia, a 24 éves Brooklyn megházasodott. Állítólag mindkét párnak nem szerettek volna meghívót küldeni, ám amiatt, hogy Vilmos és Harry kapcsolata megromlott, nem akarták őket kellemetlen helyzetbe hozni. Így végül úgy határoztak, hogy mivel Katalinékat hosszabb ideje ismerik (az ő esküvőjükön is részt vettek 2011-ben), csak nekik küldtek meghívót.

A Backham pár

Fotó: Gareth Fuller/PA Wire

Mindemellett nem voltak ott David sztárfocis eseményén sem ebben júliusban.

Egy Beckhamékhez közel álló forrás azt mondta a Mail on Sundaynek, hogy David és Victoria nagyon támogatóan álltak hozzá, amikor Meghan megérkezett az Egyesült Királyságba, de azt is hozzátették, hogy jelenleg most nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy kibéküljenek.

Azt is írja, hogy George és Amal Clooney már nem barátkozik Meghannel, míg Katy Perry és férje, Orlando Bloom most közelebb áll a királyi párhoz.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top