Otthon

Az alattvalók állták Harry és Meghan új otthonának 900 milliós felújítását

A brit adófizetők bizonyára örömmel nyugtázták, hogy a korona 2,4 millió fontot költött a windsori Frogmore Cottage tatarozására.

2,4 millió fontot (közel 900 millió forint) költöttek Harry herceg és Meghan Markle új rezidenciájának felújítására – írja a HVG.hu.

Harry és Meghan a királynő születésnapja alkalmából rendezett parádén – szép nászajándékot kaptak (Fotó: Daniel LEAL-OLIVAS / AFP)

A windsori Frogmore Cottage-et teljesen átépítették, hogy megfeleljen a hercegi pár igényeinek. Harry és Meghan még első gyerekük, Archie születése előtt beköltözött az épületbe. A korona tulajdonában lévő, eredetileg öt különálló házból álló, XIX. századi ingatlant Erzsébet királynő ajándékozta a friss házasoknak.

A tatarozást is a királyi büdzsé állta. A munkálatok során kicserélték a mennyezetet, valamint lecserélték az elavult fűtési rendszert és az elektromos vezetékeket is. A felújítás közel hat hónapig tartott, és még mindig nem értek teljesen a végére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top