Sztárok

Meghan Markle és Harry herceg friss fotói beszédesek – ilyen volt az első nyilvános szereplés a Megxit óta

Megvolt Harry herceg és Meghan Markle nyilvános búcsúja az Endeavour Fund Awards gáláján, már csak egy hivatalos kötelezettségüknek kell eleget tenni…

Meghan Markle is csatlakozott a férjéhez a jótékonysági rendezvényen, amely egyben az első nyilvános szereplésük, amióta visszatértek Londonba, és egyben a búcsúzásuk egyik állomása. A hónap végétől Harry herceg és családja már nem képviseli a királynőt, és ezzel együtt megkezdhetik a civil életüket, amelynek első napja így április 1. (valószínűleg véletlenül).

Meghan Markle és Harry herceg az Endeavour Fund Awards (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

Meghan Markle és Harry herceg az Endeavour Fund Awards (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

Az Endeavour Fund Awards csütörtöki rendezvényére Harry herceg és Meghan Markle együtt vonultak be a szakadó esőben, és tonnányi kép készült erről az alkalomról.

Néhány fotót kiválasztottunk Harry herceg és Meghan Markle utolsó hivatalos bevonulásáról: 

Megnézem
Összes kép (6)

A szolgálatban megsérült britek ellátása Harry herceg egyik szívügye, és 2018 óta a feleségével együtt patronálják a szervezetet, így mindketten beszéddel készültek. A szervezet életében ez a negyedik díjátadó, és a herceg szenvedélyes beszéddel készült, amivel inspirálta a jelenlévőket. 

„Meghan és én nagyon-nagyon boldogok vagyunk, hogy visszatértünk és itt lehetünk” – kezdte beszédét a leköszönő herceg, és megemlítette, hogy éppen a jelenlévő veteránok tudják, hogy aki egyszer a hazája szolgálatára tette fel az életét, az igazán sosem szerel le, mindig is szolgálja majd a hazáját, legyen bárhol, változzanak bárhogyan a körülményei. 

Meghan Markle és Harry herceg a rendezvényen (Fotó: Paul Edwards - WPA Pool/Getty Images)

Meghan Markle és Harry herceg a rendezvényen (Fotó: Paul Edwards – WPA Pool/Getty Images)

Nem csak a herceg beszélt, hiszen a felesége is díjat adott át. Meghan megemlítette, hogy Kanadában ülve nehezen választották ki, kinek is adjanak díjat, mert mindenki megérdemelné, de választaniuk kellett.

A házaspárnak ezek után már csak néhány hivatalos kötelezettségnek kell eleget tennie, legközelebb hétfőn a királynővel találkoznak, és az összejövetelen részt vesz Károly herceg, Vilmos herceg és Katalin hercegné is. 

Ezek után lassan előkészíthetik a kanadai életüket. a hírek szerint a sussexi hercegi pár továbbra is sok időt szeretne Angliában tölteni, és a nyári terveik között szerepel, hogy Meghan Markle szülővárosába, Los Angelesbe látogatnak vakációzni. 

Meghan MArkle a brit tervező, Victoria Beckham kollekciójából választott ruhát az utolsó nyilvános estélyére, ahová még hercegnőként vonulhatott be (Fotó: Steve Parsons/PA Images via Getty Images)

Meghan Markle a brit tervező, Victoria Beckham kollekciójából választott ruhát az utolsó nyilvános estélyére, ahová még hercegnőként vonulhatott be (Fotó: Steve Parsons/PA Images via Getty Images)

Meghan Markle és Harry herceg új élete: 

Ez is megvolt: Harry herceg és Meghan Markle a díjátadón búcsúzott a nyilvános szerepléstől (Fotó: Neil Mockford / Ricky Vigil M/GC Images)

Ez is megvolt: Harry herceg és Meghan Markle a díjátadón búcsúzott a nyilvános szerepléstől (Fotó: Neil Mockford / Ricky Vigil M/GC Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top