Sztárok

Harry herceg visszatért Angliába és nem túl boldog

Minden Harry herceg arcára volt írva, amikor visszatért hazájába. Fagyos tekintet, morcos beszéd...

Hazatért Harry herceg. II. Erzsébet unokája, valamint felesége, Meghan Markle tavasszal adja le véglegesen az összes munkáját a királyi családnál. Ezzel egy időben pedig visszaveszik tőlük az Ő királyi fensége megszólítást, ahogyan a Sussex royals brand nevet sem használhatják, pedig ebből akartak bögrét és pólót gyártani az Egyesült Államokban. A nép korábbi kedvence, Harry herceg, nem túlságosan boldog a nagyanyja döntésétől. Bár tény, hogy neki joga van ezekhez a címekhez, ha szigorúan nézzük, akkor nejét még a hercegnéi rangtól is megfoszthatná a királynő. A helyzet világos: Harry és Meghan tavasztól NEM veszik ki a részüket a királyi család munkájában, de megtartanák az összes rangjukat, ahogyan a testőrségüket is, ám erről bizony le kell mondaniuk. Összehasonlításképpen: Zsófia wessex grófnéja, a királynő menye, aki sokkal többet dolgozott, mint Harry vagy Meghan a 2019-es évben, 2012 óta nem kap testőröket, csak akkor, ha hivatalos eseményen vesz részt. 

Mindezek fényében egyáltalán nem meglepő, hogy a mostanában sértett közleményben üzengető Harry herceg igencsak szomorú és ingerült arccal tért vissza Skóciába.

harry herceg, skócia, arc, boldogtalan

Harry herceg feszült tekintete a reptéren (Fotó: Splash / Profimedia)

A herceg azért utazott haza, hogy részt vegyen egy turisztikai csúcstalálkozón Edinburghban. Itt egyébként beszédet is mondott, de több szemtanú szerint is felhúzta magát a sajtó érdeklődésén. 

harry herceg, anglia, boldogság

Harry herceg a konferencián sem volt boldogabb (Fotó: Profimedia / Andrew Milligan / PA Images)

A királyi családdal foglalkozó brit újságírók szerint, a hercegnek rendeznie kellene a viszonyát a sajtóval, és sértett üzenetek helyett tiszteletet kellene mutatnia a nagyanyja, vagyis a királynő felé. Az már biztos, hogy Harry családjának Kanada lesz a székhelye, de házat néznek Floridában és Kaliforniában is. Kérdés, hogy miből fogják ezt finanszírozni. Kanadában közben aláírásgyűjtésbe kezdtek, mondván, hogy nem hajlandóak Harry és Meghan testőrségét fizetni az adóból.

harry herceg

Fotó: SplashNews.com / Splash / Profimedia)

 Ha már unod Harry herceg szappanoperáját!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top