Otthon

Ez lesz Meghan Markle és Harry herceg kaliforniai otthona – fotók

Azt már tudjuk, hogy költöznek, de hova? Friss hírek szerint egy sorozatszínész birtokát veszi meg Harry herceg és Meghan Markle. A környéken biztonsági szolgálat működik, ami nem is csoda, hiszen tele van celebbel az utca.

A Megxit március végén befejeződik. Vagyis Meghan Markle és Harry herceg ekkor fogja elveszíteni a Sussex royal brandet, és az ő királyi fensége megszólítást. Azt már tudjuk, hogy a család fő bázisa Kanadában lesz, ám mivel Markle szeretne visszatérni a showbizniszbe, ezért a házaspár már Kaliforniában is nézett házat. Úgy fest, hogy meg is találták az álomházukat, méghozzá Malibuban. Nézzük!

A 20 millió dollárt érő, káprázatos birtok valóságos erőd. Jelenlegi tulajdonosa a Baywatch sorozat egykori sztárja, David Charvet, aki válása miatt árulja a hatalmas haciendát, ami egyébként a Petra Manor nevet viseli. A birtokhoz tartozik két medence, teniszpálya, táncterem, nyolc hálószoba és hat fürdő. Ám még korántsem biztos, hogy Harry és Meghan megvásárolja a házat. Beszélnek arról is, hogy megcsappant bevételük miatt csak bérelni fogják. 

Pazar birtokot venni Harry herceg

Egykori sorozatszár árulja a pazar birtokot (Fotó: The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia)

„Pazar felszereltségével a legigényesebb vendégek csodálatos otthona lehet a birtok. Fényűző, luxus, de mégis csendes és privát környezet” – írják az ingatlanhirdetésben. 2018-ban egyébként Kylie Jenner is kibérelte a házat két hétre.  A birtok Malibun belül Serra Retreat környékén található, ahol polgárőrök is őrzik a környék lakosainak biztonságát. Ezek mellett közel vannak a legnépszerűbb üzletek, éttermek és Malibu belvárosa is. Természetesen a herceg által kinézett birtokot hatalmas kerítés és sövény védi a kíváncsi tekintetek elől. 

Sztárok szomszédságába költzik Harry herceg és Meghan Markle

Harry herceg itt fogadhatja az Angliából érkező vendégeket (Fotó: The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia)

A nappali és a hálók rendkívül világosok, a konyha tele van márvánnyal, valamint csúcskategóriás, rozsdamentes felszerelésekkel. A ház alatt borospince található, a nappaliban pedig kandalló van. A legnagyobb hálószoba egy wellness szálloda lakosztályát idézi, hatalmas, a hálóban található káddal és erkéllyel. 

Ebbe a házba költözik Harry herceg és Meghan Markle

Tágas, fényes nappalik várnak az új lakókra, vagyis a hercegre és családjára (Fotó: IMP Features / IMP Features / Profimedia)

Négy beállós garázs gondoskodik arról, hogy a mostanában durcás Harry, Meghan és a vendége autói is kényelmesen elférjenek. A kertben olívafák állnak, a teniszpályát pedig egy hangulatos járda köti össze a medencével. Okosházról beszélünk, vagyis a fények hangvezérléssel is működnek. A biztonsági kamerákat okostelefonról is lehet irányítani. És hogy kik lesznek a szomszédok? Nos például Robert Downey Jr. és Mel Gibson.

Malibui birtok helyett, magyar valóság!

Kiemelt fotó: The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top