Sztárok

Harry herceg és Meghan hercegné újabb sokkoló bejelentést tett

A brit királyi családtól függetlenedő hercegi pár újabb drámai bejelentéssel sokkolta a világot.

Amióta Harry herceg és Meghan hercegné bejelentették, hogy Kanadába költöznek, és saját lábukra szeretnének állni, érezhetően nagyon megkönnyebbültek: hol Jennifer Lopezzel ebédelnek közösen, hol pedig Meghan Markle közelgő valóságshow-szereplésének ügyeit intézik. 

Eközben azonban ismét alaposan felkavarták az állóvizet, amikor – a Blikk értesülései szerint – bejelentették, hogy azonnali hatállyal felmondtak több mint egy tucatnyi alkalmazottjuknak, köztük a leghűségesebb beosztottjaiknak, akik korábbi angliai rezidenciájukon, a Frogmoore Cottage-ban lesték a kívánságaikat. 

A lap szerint a hercegi pár összesen tizenöt embert bocsátott el, emellett bezárták a Buckingham-palotában működő irodájukat is, ami arra utalhat, hogy a közeli jövőben biztosan nem terveznek visszatérni Nagy-Britanniába. 

Harry herceg és Meghan hercegné láthatóan egyre jobban érzi magát „szabadon” (Fotó: Getty Images)

A királyi udvar egyik bennfentese az egyik brit bulvárlapnak név nélkül nyilatkozva elárulta, hogy a hercegi pár arról azért gondoskodott, hogy akit csak lehet, új munkakörben foglalkoztassanak, de sajnos még így is lesz olyan, akitől meg kell válniuk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top