Sztárok

Jennifer Lopezékkel ebédelt Meghan és Harry

Miután lemondtak királyi címeikről, Sussex hercege és hercegnéje belevetette magát a celeblétbe.

Az után, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle az év elején Instagram-posztban közölték a világgal, hogy háttérbe szeretnének vonulni, és csendesebb életet szeretnének élni, távol a királyi udvartól, rengeteg dolog változott: többek között az is, hogy a házaspár mindkét tagja lemondott a királyi család tagjait megillető címről, és most épp Kanadában élnek kisfiukkal, Archie Harrisonnal.

Nagyon úgy tűnik azonban, hogy azt a bizonyos csendes életet Meghan és Harry másképp képzeli el, mint ahogy azt a legtöbben gondolták volna. Erre utal, hogy a közelmúltban Harry beszédet mondott a JP Morgan nagyszabású rendezvényén, és az is, hogy a hírek szerint a pár a minap Jennifer Lopezékkel ebédelt.

A PageSix a találkozóról címlapon számolt be, amiről többek között azt is tudni vélik, hogy a 1Hotel South Beach nevű szállóda Habitat éttermében került rá sor. A lapnak nyilatkozott egy dolgozó, aki elárulta, hogy Jennifer Lopez az ebéd végén még meg is hívta magukhoz Meghanéket – kisfiukkal, Archie Harrisonnal együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top