nlc.hu
Sztárok

Jennifer Lopez villant és táncol egy új videóban

Jennifer Lopez sokat mutató, kivágott pucérruhában énekelt

A Can't Get Enough című száma az előadó kilencedik stúdióalbumának a része, mely február 16-án jelenik meg.

A dal – melyben Jennifer Lopez menyasszonyt alakít – hatalmasat robbant az interneten. A rajongók imádják, ám nemcsak a számot, hanem az előadó bevállalós stílusát is. Az 54 éves világsztár lenyűgöző alakját sokan irigylik, melyet most bikiniben, illetve átlátszó melltartóban is megmutatott a világnak. A hírek szerint a dalban a sztár több utalást is tett arra vonatkozóan, hogyan viselkedik az ágyban a férjével, legnagyobb szerelmével, Ben Affleckkel.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez (Fotó: Northfoto)

A 253 millió Instagram-követővel rendelkező sztár egyébként köztudottan nem szégyenlős: emlékezzünk arra a pillanatra, amikor a melleit csak egy fémlap takarta

Íme néhány fotó a végeredményről:

Jennifer Lopez - Can't Get Enough
Megnézem
Összes kép (9)

A dal videóklipje se maradjon ki:

Sokat tesz ezért a megjelenésért

A nemrég a frizurájával feltűnést keltő énekesnő rengeteg időt és energiát fektet abba, hogy jól nézzen ki. A rendszeres edzés mellett fontosnak tartja a pihentető alvást, a tudatos táplálkozást, emellett nem dohányzik, és csak ritkán, mértékkel fogyaszt alkoholt. JLo korábban azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy köredzést végez, külön erősíti a törzsének izmait, de kick-box órákra is jár, emellett mindig hajnali négykor kel, hogy a napjai minél hatékonyabban és szervezettebben induljanak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top