nlc.hu
Trend

Jennifer Lopez fordított dekoltázsa

Jennifer Lopez melleit csak egy fémlap takarta, úgy-ahogy

Ha pedig a merész ruhaválasztás nem lett volna elég, férjével még képesek voltak emelni a tétet...

Kedd este rendezték meg Los Angelesben a  ELLE’s Women in Hollywood  gálát, melyen Jennifer Lopez és férje, Ben Affleck is megjelent. A színész-énekesnő extravagáns öltözéket választott az eseményre Grace Lingtől. A New York-i divattervező futurisztikus stílusú kreációról ismert, melyek egyes darabjait 3-D fémnyomtatással állítja elő. Így készült JLo outfitjének látványosan rafinált felsőrésze is, mely alól kikandikált kebleinek alja.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez (Fotó: Profimedia)

Ha pedig a fordított dekoltázs nem lett volna elég, a sztárpárnak sikerült még inkább magára vonnia a figyelmet és – ahogy ilyenkor mondani szokás – ellopnia a show-t, amikor is a kamerák előtt váltottak csókot egymással. 

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez és Ben Affleck csókja (Fotó: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Affleckről egyébként úgy tudni, visszahúzódóbb alkat, aki egyáltalán nincs oda különösebben a vörös szőnyeges pózolgatásért, neje azonban annál inkább imádja az ilyen és ehhez hasonló alkalmakat. Éppen ezért a színész vélhetőleg szerelme kedvéért vállalta be a nyilvános csókot, ami azt bizonyítja, hogy valóban odavan a feleségéért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top