nlc.hu
Család

Ben Affleck ideges

Ben Affleck feje majdnem felrobbant a méregtől ezen a videón

Olyan, mintha a színészre rákényszerítenének egy szerepet, amire ő egyáltalán nem vágyik...

Ben Affleck nem mindig tűnik felhőtlenül boldognak Jennifer Lopez mellett. Kár is lenne tagadni, erre már a net népe is felfigyelt. Affleck nem feltétlenül a házasságában boldogtalan, hanem azokat a kötelező megjelenéseket – díjátadókat, bulikat, premiereket – utálja, amelyeket felesége annyira szeret, és amikre rendre elcipeli. A színész sokkal visszahúzódóbb alkat, csakúgy, mint exe, Jennifer Garner.

Egy friss videó pörög most a boldogtalan Affleckről, aki láthatóan gyűlöli a felhajtást…

Persze kettejükről sok mosolygós fotó is készül, de ne felejtsük el azt a pillanatot sem, amikor a házaspár összeveszett a Shotgun film premierjén. A vita az volt, hogy Lopez ivott a rendezvényen, Afflecknek viszont megtiltotta, a férfi ugyanis korábban súlyos alkoholproblémákkal küzdött. Urának viszont ez láthatóan nem tetszett.

Ezen pedig már kifejezetten mérges feje van a mozisztárnak. Érdekesség az is, hogy Affleck nem ment el a nejével idén augusztusban Olaszországba, ahol Jennifer egyedül bulizott a tengeren.

Ben Affleck és Jennifer Lopez

Ben Affleck és Jennifer Lopez (Fotó: Profimedia)

Amikor a családjával van, akkor sem nem mérges, sem nem indulatos. A kérdés csak az, hogy minek kell folyamatosan rákényszeríteni valakit a nyilvános eseményekre, ha nem érzi jól magát benne. Ráadásul a színész kellően elismert filmes ahhoz, hogy kihagyja azokat a partikat, premiereket, amik feszélyezik….

Benc Affleck a családjával

Affleck Lopezzel és a Jennifer Garnerrel között házasságából született fiával (Fotó: Profimedia)

JLo és Ben Affleck 2002 és 2004 között jártak együtt, majd útjak különváltak, egészen 2022-ig, amikor újra egymásra találtak, és összeházasodtak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top