nlc.hu
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez második esküvője

Összeházasodott Jennifer Lopez és Ben Affleck, a sztárpár másodszor is egybekelt – fotók

A színész georgiai birtokán mondták ki újra az igent, ezúttal egy fényűző esküvőn.

Összeházasodott Jennifer Lopez és Ben Affleck szombat este a péntektől vasárnapig tartó, háromnapos esküvő második napján – számolt be a FoxNews. A sztárpárnak ez volt a második esküvői szertartása, mivel a múlt hónapban, Las Vegasban már kimondták a boldogító igent. Akkor titokban keltek egybe, most viszont a szereteik és barátaik körében.

Lopez egy, Olaszországban készült Ralph Lauren-ruhát viselt az esküvőn, amin a színész jóbarátja, Matt Damon és felesége, Luciana Barroso is jelen volt.

Ben Affleck az exfeleségét, Jennifer Garnert is meghívta a nagy napra, ám a színésznő éppen Texasban forgat, ezért nem tudott eljönni. Az egykori házaspár három közös gyermeke viszont ott volt, akárcsak Lopeznek Marc Anthonytól született ikrei.

A háromnapos ünnepség első napján azonban mentőt kellett hívni: Ben Affleck édesanyja lábsérülést szenvedett, és kórházba kellett szállítani.

Ben Affleck és Jennifer Lopez,

Ben Affleck és Jennifer Lopez a Vegyél el! című film premierjén – Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

Jennifer Lopez és Ben Affleck egyébként 20 év után talált ismét egymásra. Korábban csak az eljegyzésig jutottak, most viszont már az esküvő is megvolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top