nlc.hu
Sztárok

Összeházasodott Ben Affleck és Jennifer Lopez

Suttyomban összeházasodott Jennifer Lopez és Ben Affleck Vegasban – Itt az első fotók

Jennifer Lopez a rajongóinak kiküldött hírlevelében tett közzé fotókat a nagy eseményről.

A TMZ bulvárlap robbantotta a hírt: megszerezték Jennifer Lopez és Ben Affleck Nevada állambeli házassági jegyzőkönyvét, amit szombaton az érintettek Benjamin Geza Affleck és Jennifer Lynn Lopez néven írtak alá. A lap szerint a két sztár a már korábban bejelentett eljegyzés után Las Vegasban, pontosan a város melletti sivatag egyik kis kápolnájában mondták ki a boldogító igent – írja a 444.

JLo és Ben Affleck esküvője

Az esküvői fotók (Forrás: Jennifer Lopez hírlevele)

Azóta a házasság hírét maga JLo is megerősítette a rajongóinak kiküldött hírlevelében, amiben néhány fotót is megosztott a követőivel. A hírlevélből kiderül, hogy JLo a nagy napon egy régebbi filmjéből származó ruhát viselt, Affleck pedig csak kiemelt egy zakót a szekrényéből. A pár türelmesen állt sorba, négy párt adtak össze a kápolnában előttük, és mivel már éjfél körül járt az idő, félő volt, hogy bezárnak, de a kápolnában türelmesek voltak, és még őket is összeadták zárás előtt. Utána még készült néhány esküvői fotó egy rózsaszín Cadillacben, ami egykor magáé Elvisé volt. A low key eseményre kizárólag a gyermekeik kísérték el őket.

Végül ez volt a lehető legjobb esküvő, amit csak el tudok képzelni

– vonta le az énekes/színésznő a tanulságokat.

Megcsináltuk. A szerelem gyönyörű. A szerelem csodálatos. És mint kiderült: a szerelem türelmes. Húsz évet is kivár

– utalt Lopez arra, hogy két évtized után jöttek újra össze párjával. Affleck egyelőre nem kommentálta a fejleményeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top