nlc.hu
Trend

Jennifer Lopez eljegyzési gyűrűje

Ezt a gyűrűt választotta Ben Affleck Jennifer Lopeznek

Különleges gyűrűvel jegyezte el másodjára Ben Affleck Jennifer Lopezt.

Nem sokkal azután, hogy bejelentették az eljegyzést, Jennifer Lopez nővére megmutatta JLo különleges, zöld köves eljegyzési gyűrűt. Sajtóhírek szerint az ékszer több mint ötmillió dollárt ér (1,7 milliárd forint). A színnek különös jelentősége van Jennifer számára, hisz ugyanilyen színe volt annak az ikonikus ruhának, amit a 2000-es Grammy-díjátadón viselt.

Akkor azt mondta, számára a zöld a szerencse színe. „Rájöttem, hogy sok olyan pillanat van az életemben, amikor csodálatos dolgok történtek, amikor zöldet viseltem” – folytatta.

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2022. februárjában a "Marry Me" Los Angeles-i bemutatóján (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2022. februárjában a “Marry Me” Los Angeles-i bemutatóján (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Ben Affleck és Jennifer Lopez első körben 2002 júliusában kezdtek randevúzni, és akkor el is jegyezték egymást, ám néhány nappal a kitűzött időpont előtt elhalasztották 2003. szeptemberi esküvőjüket. Végül 2004 januárjában felmondták eljegyzésüket.

Idén februárban JLo elmondta, hogy mitől különbözik most a kapcsolatuk a 18 évvel ezelőttihez képest:

Most már idősebbek és okosabbak vagyunk, több tapasztalatunk van.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top