Sztárok

Jennifer Lopez kínos helyzetbe került szűk ruhája miatt – galéria

Jennifer Lopeznek negyvenöt év alatt sem sikerült megtanulnia, hogy azzal senki nem jár jól, ha a méreténél több számmal kisebb ruhát vesz fel. A napokban éppen egy ilyen rossz választás miatt került kellemetlen szituációba.

Jennifer Lopeztől megszoktuk a merész ruhaválasztásokat, előszeretettel visel mélyen dekoltált estélyiket, amelyek szuperül állnak neki. Ám néha neki is sikerül nagyon melléfognia. Az énekesnő az American Idol felvételére egy túl szűk ruhában érkezett, amiben még járni is nehezére esett. A feszülést a cipzárja sem bírta és szétnyílt, Jennifer Lopezt pedig annyira megbénította a ruha, hogy nem is tudta magának felhúzni. Nagy szerencse, hogy a hozzá hasonló sztárokat asszisztensek hada kíséri mindenhova, így egyikőjük gyorsan a Jennifer Lopez segítségére sietett és megoldotta a krízist.

Az énekesnő vélhetően erről a fekete dresszről nem fog olyan szép emlékeket őrizni, mint legendássá vált zöld Versace-ruhájáról, amit a 2000-es Grammy-díj átadón viselt. A ruha még az internet történelmébe is beírta magát. A Google elnöke a héten árulta el, annyian kerestek rá akkor Jennifer Lopez zöld ruhás fotójára, hogy bennük megszületett az ötlet, hegy elindítsák a neten a képkereső funkciót.

Galériánkra kattintva megnézheted Jennifer Lopez harcát a ruhájával:

Megnézem
Összes kép (1)

Természetesen az ikonikus Versace-estélyi sem maradhat ki:

Jennifer Lopez kínos helyzetbe került szűk ruhája miatt – galéria

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top