nlc.hu
Trend

Így néz ki az 53 éves Jennifer Lopez

Jennifer Lopez 53 éves és úgy viseli a latexmelltartót, mint senki más

A színész-énekesnőn egyszerűen nem fog az idő vasfoga.
Jennifer Lopez

Vannak olyan sztárok, akikről könnyen feltételezhetnénk, hogy vámpírok – már ha hinnénk a vérszívókban – mert egyszerűen nem mutatják az öregedés jeleit. A lista hosszú: az örökké húszéves Jared Leto mellett ott van Sandra Bullock, Naomi Watts és Jennifer Lopez is.

Ez utóbbi 53 éves, de húszat legalább letagadhatna és szemmel láthatóan megállíthatatlan – nemrég férjhez ment fiatalkori szerelméhez, Ben Affleck-hez miután újramelegítették a románcot, az Intimissimi fehérneműmárka arca lett, most pedig a Revolve márka fotózásán mutatta meg, hogy 53 évesen is lehet úgy kinézni, ahogy sok huszonéves csak szeretne.

JLO a fotózáson többféle szettet is viselt, egy csillogó bodytól kezdve egy fekete, feszülős nadrágkosztűmön át egy keveset takaró latex overállig, de egy biztos: mindegyik outfitben fantasztikusan mutatott.

Nem is csoda, hiszen a sztár mindent megtesz azért, hogy minél tovább egészséges és fiatalos maradjon. Ahogy azt többször is elmondta, tánccal és edzőtermi edzéssel tartja magát formában, valamint olyan étrenddel, ami magas fehérje tartalmú, és sok zöldség is van benne.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top