nlc.hu
Trend

Fotón az ölelkező Ben Affleck és Jennifer Lopez

Nem csak pletyka: már fotó is készült az újra egymásra találó Ben Affleckről és Jennifer Lopezről

Eddig csak pletykákra és ismerősök beszámolóira kellett hagyatkoznunk, amikor arról volt szó, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez újra összejöttek, de most már fotóval is alá tudjuk támasztani a dolgot. Az új fotó a cikkben.

Tizenhét évnyi szünet, házasságok, eljegyzések, gyerekek születése és számos egyéb történés után újra együtt van Ben Affleck és Jennifer Lopez, és ezt már fényképek is alátámasztják. A páros nemrég egy hollywoodi étteremben vacsorázott együtt, az étterembe pedig kézen fogva és ölelkezve érkeztek, a nagy eseményről pedig a Page Six fotósa lőtt néhány fotót.

Az étterembe Ben Affleck kocsijával érkeztek, és több felvételen is látszik, hogy az autóból való kiszállás után ölelkezve indultak el az étterem irányába. A képek láttán már nem kérdés, hogy a rajongóik által csak Benniferként ismert celebpár újra együtt van, méghozzá nagy szerelemben. Eddig az újbóli összejövésüket mindössze egy olyan fotósorozat tudta bizonyítani, ahol mindketten ugyanazon montanai luxusvilla erkélyén voltak láthatók, de még külön-külön.

Híres celebpárokról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top