nlc.hu
Szűrd ki cikkek

Sztárok 50 év felett

Rajtuk nem fog az idő: 10 világsztár, aki elmúlt 50 éves, ám ez kicsit sem látszik rajta

A következő világsztárok emlékeztetnek minket arra, hogy a kor nem jelent semmit, csak egy szám.

Amikor szóba kerül, hogy idősebb korukban is jól néznek ki a sztárok, általában azt mondjuk, hogy könnyű nekik, hiszen naphosszat más dolguk sincs, mint vigyázni a külsejükre, szakács főzi nekik az egészséges ételeket, személyi edző felügyeli az izmaikat és persze a plasztikától sem riadnak vissza, ha szükséges. Mondjuk közben leforgatnak pár filmet is, vagy a színpadon nyújtanak emberfeletti teljesítményt, úgyhogy annyira azért nem könnyű nekik sem, alaposan megdolgoznak – a szerencsés gének mellett – azért, hogy ilyen fittek maradjanak 50 éves koruk felett is. A következő 10 sztár fantasztikus formában van, simán letagadhatnának 10-20 évet is a korukból.

Jared Leto

Jared Leto

Jared Leto születésnapi fotója (Kép: Instagram/Jared Leto)

A House of Gucci (A Gucci-ház) sztárja 2021. december 26-án ünnepelte a nagy, 50-es évfordulót, és a mérföldkőnek számító születésnapot úgy harangozta be, hogy egy félmeztelen képen csillogó hasizmait is megmutatta. „Köszönöm az összes szülinapi jókívánságot!” – írta Leto az összesen 14,4 millió Twitter- és Instagram-követőjének. A színész száján csordogáló vértől pedig nem kell megijedni, csak felkészült a legújabb vámpíros filmjére, a Morbiusra.

Jason Priestley

Jason Priestley

Jason Priestley (Kép: Getty Images)

A Beverly Hills 90210 nagymenője Brandon Walshként örökké a szívünkben fog élni, és szerencsére a Fox BH90210 című új sorozatában is láthatjuk a kedvenc szerepében, hogy ismét odaszegezzen a képernyő elé. A színész 2019. augusztus 28-án töltötte be az 50. életévét, de a sármja alig 30 éves még mindig.

Sandra Bullock

Sandra Bullock

Sandra Bullock 2021-ben (Kép: Getty Images)

Sandra Bullock kereken 50 éves volt, amikor a People magazin a világ legszebb nőjének választotta. A most 57 éves, gyönyörű sztár korábban így beszélt az öregedésről: „Soha nem voltam egy nagy szépség. Nem voltam az a bombanő, aki után epekedni lehet. Furcsa módon épp ez könnyítette meg számomra az öregedést ebben a szakmában. Azt hiszem, az a titkom, hogy a saját feltételeim szerint öregszem.”

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez 2021-ben (Kép: Getty Images)

Jennifer Lopez újra és újra bebizonyítja, hogy teljesen kortalan, elég csak ránézni az Instagramjára ahhoz, hogy a 90-es években érezzük magunkat, mert bizony azóta nem nagyon változott az énekesnő, maximum még szebb lett. A világsztár 2019 júliusában egy Jenny from the Block partival ünnepelte az 50. születésnapját.

Naomi Watts

Naomi Watts

Naomi Watts 2021-ben (Kép: Getty Images)

Nehéz elhinni, hogy Naomi Watts már az ötödik évtizedében jár, és szerencsére ő sem csinál a korából titkot, úgy tűnik, nincs gondja az öregedéssel. Legutóbb például a színésznő Jimmy Fallon műsorában mesélt arról, hogy 2018 szeptemberében egy marokkói tevegeléssel ünnepelte az 50. születésnapját.

Paul Rudd

Paul Rudd

Paul Rudd (Kép: Getty Images)

Nem lepődnénk meg, ha Paul Rudd egy nap azzal állna elő, hogy rátalált a fiatalság forrására 30 évvel ezelőtt, vagy egyenesen vámpír. A világ legszexibb férfija címét 52 évesen kapta Paul Rudd 2021-ben a People magazintól, 2019 áprilisában ünnepelte az 50. születésnapját, de ugyanúgy néz ki, mint amikor a kultikussá vált Clueless (Spinédzserek) című filmet forgatta. A titok? Rudd azt mondta, amikor erről kérdezték: „Belül egy 80 éves öregember vagyok.”

Jennifer Anniston

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston (Kép: Getty Images)

Jennifer Aniston 2019. február 11-én lett 50 éves, néhány évvel korábban így nyilatkozott az öregedésről: „A kor félelmetes dolog. Hollywoodban van egyfajta nyomás, hogy kortalannak kell lenni. Látom rendszeresen, ahogy a nők próbálnak megfelelni ennek, próbálnak kortalanok maradni minden eszközzel. Hálás vagyok, hogy tanulhatok a hibáikból, mert én nem fecskendezek bármit az arcomba. Megpróbálják megállítani az időt, és a végén csak egy önmagában bizonytalan embert látsz, aki nem hagyja magát természetesen öregedni.”

Will Smith

Will Smith

Will Smith 2021-ben (Kép: Getty Images)

Üdvözlünk a fiatalok klubjában, Will Smith! A színész 2018. szeptember 25-én lett 50 éves, és hogy bebizonyítsa, a kor csak egy szám, kiugrott egy helikopterből a Grand Canyon felett, ráadásul élőben közvetítette az egészet, hogy a rajongók is lássák. Persze nem szabadesésről volt szó, hanem bungee jumpingról, de akkor is, ez elég menő dolog 50 évesen.

Sharon Stone

Sharon Stone

Sharon Stone (Kép: Getty Images)

Sharon Stone egyetlen tanácsa a fiatalos ragyogás megőrzéséhez: hidratálás! A 63 éves színésznő elárulta, hogy egészen fiatalkora óta egyetlen hidratálókrémet használ reggel és este. Amikor pedig a koráról kérdezték, így válaszolt: „Őszintén szólva úgy gondolom, hogy az öregedés egy nagyszerű dolog, és szerencsések vagyunk, amikor átélhetjük, mert rengeteg embert vesztettünk el túl korán – különösen az én generációmban –, akiknek nem volt idejük arra, hogy megöregedjenek.”

Keanu Reeves

Keanu Reeves

Keanu Reeves (Kép: Getty Images)

A szeptemberi születésnapos Keanu Reeves 2014-ben ünnepelte az 50. születésnapját, de egy perccel sem tűnik idősebbnek, mint az első Mátrix idején. Keanu úgy öregszik, hogy minden egyes ránc csak még inkább hozzáad a karakteréhez és sármjához, alig várjuk, hogy lássuk majd a 80. szülinapján is!

Via

Egészséges életmód:

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top