nlc.hu
Sztárok

Jennifer Lopez szerelmei

Jennifer Lopez szerelmei Ben Afflecktől… Ben Affleckig

Szeretjük nézni Jennifer Lopezt a filmekben, amikor szerelmes, és ennél jobban csak az érdekel minket, amikor a való életben is az. Az életében nincs hiány szívügyekből. Vajon a visszatérő Ben Affleck lehet az igazi?

Jennifer Lopez hisz az igaz szerelemben. Biztosak lehetünk abban, hogy ez így van, hiszen ha nem így lenne, akkor nem házasodott volna már háromszor. Az énekesnő-színésznő nemcsak a szerelemben, a házasságban is hisz, legalábbis a Harper’s Bazaarnak adott 2018-as interjújából ez derül ki:

Szívesen megöregednék valaki oldalán szerelemben elköteleződve egymás mellett. De nem erőltetem a dolgot.

Azt még nem tudjuk, hogy a Ben Affleckkel újramelegített káposztából lesz-e több, de az biztos, hogy amikor legutóbb ők ketten együtt voltak, akkor egy ideig jegyben is jártak. A házasság csak méltó folytatása lenne ennek, igaz? Mindenesetre Lopez új filmje, a Vegyél el már a címében is üzenetértékkel bír, de amíg ők ketten eldöntik, hogy merre haladnak tovább és szeretnének-e házasodni, addig nézzük át JLo szerelmeinek útját, ami oda vezetett, hogy most újra Ben Affleck oldalán legyen.

Ojani Noa, és az első villámházasság

Jennifer Lopez csillaga 1997-ben még éppen csak emelkedőben volt az olyan filmeknek köszönhetően, mint a Pénzvonat, a Selena vagy az Anakonda. Pont mielőtt igazán besűrűsödött volna a naptárja, hozzáment Ojani Noa-hoz februárban, hogy aztán tizenegy hónappal később már túl is legyenek a váláson. A férfit Gloria Estefan születésnapi buliján ismerte meg, aki ott pincérként szolgált fel, és bár eleinte nagy volt a l’amour, a lelkesedés nem tartott sokáig. A válás után egy darabig jóban maradtak, sőt amikor JLo 2002-ben nyitott egy éttermet, Noa-t kérte meg, hogy vezesse azt. Nem volt jó ötlet: fél évvel később ki is rúgta. Ezután ment köztük némi pereskedés, melynek végén Lopez kötelezte a volt férjét arra, hogy soha semmit ne mesélhessen nyilvánosan róla és a házasságukról. A sztár amúgy sem ezt, sem a második házasságát nem tartja igazi házasságnak, ugyanis mindkettő nagyon rövid ideig tartott, és egyik esetben sem esküdtek templomban.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez és Ojani Noa a Men In Black Los Angeles-i premierjén, 1997-ben (Fotó: Profimedia)

Puff Daddy, azaz Sean Combs – Élet egy gengszterrapperrel

1999-ben, korai sikerei csúcsán ismerte meg JLo Puff Daddyt az ‘If You Had My Love’ klipforgatásán, és a gengsztersárm rögtön hatott, ahogy az is, hogy Combs afféle mentorává vált a zeneiparba éppen csak belekóstoló énekesnőnek. Abban az évben decemberben mindkettőjüket letartóztatták, mivel egy klubban lövöldözésbe keveredtek: JLo-t rögtön tisztázták és elengedték, Combsnál ez picit tovább tartott. A következő évük egy se veled, se nélküled kapcsolat volt, Lopez évekkel később őrült időszaknak nevezte ezt, és bármennyire szerette a férfit, rájött, hogy ő nem olyan életformára vágyik, amit ő adna neki. A szakításhoz nemcsak az vezetett, hogy az énekesnő felfogta, Puff Daddy mellett lehetetlen a nyugodt családi élet, hanem az is, hogy rájött: a férfi többször is megcsalta őt. Ennek ellenére ők ketten jóban maradtak, Combs sok évvel később élete egyik legnagyobb szerelmeként mesélt Lopezről, és amikor az énekesnő ismét összejött Ben Affleckkel, „poénból” Diddy is utalt rá az Instagramján, hogy ő is szívesen felmelegítené a vele való kapcsolatát.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez és Puff Daddy (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Cris Judd és a második villámházasság

Úgy tűnik, az énekesnő szeret videoklip-forgatásokon ismerkedni, ugyanis Diddy után a következő szerelmét is egy klip munkálatai közben „szedte össze”. A Love Don’t Cost a Thingben Cris Judd táncosként dolgozott, kettejük között rögtön izzani kezdett a levegő. Judd úgy emlékezett vissza, hogy amikor bemutatták kettejüket egymásnak és kezet fogtak, azonnal érezte, hogy feleségül fogja venni ezt a nőt. Újdonsült szerelmét az énekesnő az Oscar-gálán mutatta meg a világnak, Judd pedig nem sokkal később, egy júniusi barbecue (!) során kérte meg a kezét. Az esküvőre szeptemberben került sor egy titkos ceremónia keretein belül, ami annyira azért nem volt titkos, hiszen 170 vendégük volt. 2002 júniusában, bő kilenc hónappal később már vége is volt a házasságnak, a válást azonban csak 2003-ban mondták ki. A pár nem részletezte a szakításuk okait, csak annyit mondtak, hogy a dolog nem működött köztük. Nem váltak szét haraggal, a táncos később is mindig szépen nyilatkozott az énekesnőről. 

Jennifer Lopez
Megnézem
Összes kép (3)

Ben Affleck – első felvonás

JLo nem sokáig élt magányosan, már 2002-ben megismerkedett Ben Affleckkel, a Gengszterrománc című film forgatásán – bár akkor Lopez még házas volt, állítása szerint nem csalta meg Juddot, és akkor még csak barátkoztak Affleckkel. Miután bejelentették a válást, JLo elkezdett nyilvánosan is együtt mutatkozni a színésszel. A kapcsolat olyan szoros lett, hogy Affleck feltűnt az énekesnő következő klipjében, a Jenny from the Blockban. Még az év novemberében megtörtént köztük az eljegyzés – ezt Diane Sawyer műsorában jelentették be –, és újabb közös filmet kezdtek el forgatni, az Apja lányát. A párt egyfolytában követte a bulvársajtó, meg is kapták tőlük a még hazánkban is ismert Bennifer becenevet. Az év végén JLo következő albuma is megjelent, amin az egyik dal a Dear Ben címet kapta, ami gyakorlatilag egy dalba foglalt szerelmeslevél volt a színésznek címezve. A Gengszterrománc című filmjük a következő nyáron került mozikba, és a sajtóturnén a párt sokkal többet kérdezték a kapcsolatukról, mint a filmről. A film hatalmasat bukott a mozikasszáknál, ami a kapcsolatukra is hatással volt. A bulvársajtó rájuk szállt, és gyakorlatilag előre megírták, hogy a film bukása majd a kapcsolatuk bukását is magával hozza. 2003 szeptemberében bejelentették, hogy nem bírják kezelni az óriási sajtóérdeklődést, ezért elhalasztják a tervezett esküvőjüket. Egyre többször látták őket külön: a szakításukra 2004 januárjában derült fény.

Jennifer Lopez és Ben Affleck

Jennifer Lopez és Ben Affleck kéz a kézben a JLo klipforgatásán, 2002-ben (Fotó: Mel Bouzad/Getty Images)

Marc Anthony, az igazi férj és a gyerekek apja

JLo egyetlen férjét tartja számon igazi férjként, Marc Anthonyt, akivel tíz évig volt együtt. A pár már 1998-ban járt egy nagyon rövid ideig, miután JLo elvált az első férjétől. 1999-ben közös daluk is született, a No Me Ames. Ezután pár évre elváltak az útjaik, de Lopez visszaemlékezései szerint eleve el volt rendelve, hogy ők ketten valamikor összejöjjenek. Mindketten egy szakítást hevertek ki 2004 elején, és ez annyira jól sikerült egymás társaságában, hogy még az év júniusában összeházasodtak. Egy titkos esküvőt tartottak Beverly Hillsben, még a családjuk sem tudott róla: azt füllentették nekik, hogy egy délutáni kerti partira hivatalosak. 2005 elején, a Grammy-átadón mutatkoztak először együtt párként, legalábbis hivatalosan. Közös filmet készítettek, ketten turnéztak és rengeteg időt töltöttek együtt. 2007 novemberében jelentették be, hogy JLo várandós, az ikrek aztán 2008 februárjában születtek meg. Ebben az évben a pár megújította az esküjét, újra kimondták egymásnak a boldogító igent Las Vegasban. 2011 júniusában jelentették be, hogy véget ért a házasságuk. A férfit meggyanúsították, hogy megcsalta Lopezt, de mindketten tagadták, hogy ez állna a válásuk hátterében. A két gyerek miatt a későbbiekben is jó kapcsolatban maradtak. 2014-ben hivatalosan is elváltak.

Jennifer Lopez gyerekei ikrek családja
Megnézem
Összes kép (4)

Egy újabb táncos, Beau ’Casper’ Smart

A 42 éves JLo szívét ezután ismét egy háttértáncos, a 24 éves Beau ’Casper’ Smart hódította meg mindössze néhány hónappal a válása után. Lopez szerint a férfi sokat segített neki, amikor épp mélyponton volt a magánéletében. Casper nagyon jól kijött az énekesnő gyerekeivel, és 2013-ban már nemcsak a pasija volt Lopeznek, hanem a vőlegénye is. Egy rövid időre 2014-ben szakítottak, de nem sokkal később újra összejöttek: a kapcsolat végül 2016-ban ért véget. A táncos állítása szerint ugyan eleinte egyáltalán nem tűnt fel a korkülönbség és az, hogy Jennifer Lopez egy kétgyerekes családanya, de az évek alatt azért kezdtek kijönni a köztük lévő különbségek, később ez vezetett a szakításukhoz is. A táncos a különválás után is csak csupa jót mondott Lopezről, látszott, hogy nem haragban váltak el egymástól. Ezután JLo-nak volt egy nagyon rövid kapcsolata a szupersztár Drake-kel, de ennek nem szentelünk külön fejezetet, mivel tényleg nem volt több egy gyors fellángolásnál.

Jennifer Lopez és Casper Smart

Jennifer Lopez és Casper Smart (Fotó: GV Cruz/WireImage)

Alex Rodriguez, a majdnem ötödik férj

JLo-t egykori férje, Marc Anthony mutatta be a baseballsztár Alex Rodrigueznek még 2005-ben egy meccsen, de akkor még egy kézfogáson kívül nem történt köztük semmi, hiszen akkoriban mindketten házasok voltak. 2017 februárjában véletlenül futottak egymásba egy étteremben. Ott röviden beszélgettek, a férfi pedig nem sokkal később üzenetben hívta el Lopezt randizni. A randik követték egymást, egyre több lesifotó készült róluk, végül májusban a MET gálán mutatkoztak először hivatalosan együtt. A gyerekeik is jól kijöttek egymással, vagyis minden klappolt ahhoz, hogy ők legyenek Hollywood következő álompárja. Többször nyilatkozták, hogy jóta, hogy nem sietteti a házasságot. Amikor 2018 novemberében ARod közös képet posztolt magáról, Jenről és a négy gyerekükről, ahogy együtt fekszenek az ágyban, az egész világ azt kezdte találgatni, mikor lesz az esküvő. Az eljegyzésre végül 2019 márciusáig kellett várni. Amikor jött a koronavírus, a páros a gyerekeikkel közösen vonult karanténba. Bár szóba került a sajtóban, hogy akadnak problémáik, ennek ellenére mégis mindenkit meglepett, amikor 2021 tavaszán bejelentették a szakításukat, arra hivatkozva, hogy a kapcsolatuk jobban működik barátságként.

Alex Rodriguez és Jennifer Lopez

Alex Rodriguez és Jennifer Lopez egy 2018-as divatbemutatón Los Angeles-ben (Fotó: Rachel Murray/Getty Images for Guess, Inc.)

Ben Affleck – másodszor

Még mindig alig hisszük el, pedig már bő fél éve tart. Vajon lesz belőle negyedik házasság?

Ben Affleck és Jennifer Lopez

Ben Affleck és Jennifer Lopez a Marry Me Los Angeles-i premierjén, 2022 februárjában (Fotó: Rich Fury/WireImage)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top