nlc.hu
TV-sztárok

Spórolós sztárok

Lady Gaga, JlO, Madonna – spórolós sztárok, akik a fogukhoz verik a garast

Nincsenek rászorulva, mégis nagyon megnézik, hogy mikor és mire költenek. Nem is gondolnád, mi mindenre sajnálják a pénzt!

Olyan spórolós sztárokról lesz most szó, akik túlzás nélkül a világon a leghíresebbek és legsikeresebbek közé tartoznak, ezzel együtt a leggazdagabbak közé is, mégsem szórják a pénzt.

Sarah Jessica Parker

Habár Sarah Jessica Parker vagyonát körülbelül 200 millió dollárra becsülik, a színésznő mégsem a féktelenül költekezők közé tartozik. Tény, hogy mindig a legújabb divat szerint öltözik, a legmárkásabb ruhákban jár, de ezeknek nagy része szponzoráció, azaz a színésznő szerződést köt a forgalmazókkal, miszerint ingyen megkapja a ruhákat, kiegészítőket azért, hogy viselje, reklámozza. Ez a sztárok esetében nem újdonság, ami viszont az: a pletykák szerint a gyerekeinek szeret használt ruhákat vásárolni.

Sarah Jessica Parker a gyerekeivel

SJP szeret spórolni
(Fotó: Alo Ceballos/FilmMagic/Getty Images)

Lady Gaga

A különc megjelenéséről ismertté vált énekesnő mára már a legstílusosabb sztárok közé tartozik, bár még most is képes meghökkenteni a nagyvilágot egy-egy extrém szettel. Lady Gaga vagyona még Sarah Jessica Parkerénél is nagyobb, ugyanis 300 millió dollárra becsülik, de egy régi szokásától a mai napig nem tudott, és nem is akar megválni. A szóbeszéd szerint ez pedig nem más, mint a kuponozás: úgy hírlik, hogy rendszerint kedvezményekre jogosító kuponokkal megy a szupermarketekbe, hogy ezzel is spóroljon.

Lady Gaga nem szórja a pénzt

Állítólag kuponkirálynő
(Fotó: Matt Winkelmeyer/WireImage/ Getty Images)

Madonna

A pop királynője, aki egyben a leggazdagabb énekesnőnek számít a maga körülbelül 850 millió dolláros vagyonával, szintén nem tartozik a nagy költekezők közé. Habár ő egészen biztosan megtehetné, hogy semminek nem nézi az árát, mégis, mielőtt megveszi a neki tetsző ruhát, cipőt, bármit, a lehető legalacsonyabb áron igyekszik ahhoz hozzájutni. De a lányát, Lourdes-t is úgy neveli, hogy értékelje a pénzt: a lánynak magának kell megkeresni az albérletére való összeget, és elvárja tőle azt is, hogy megálljon a saját lábán.

Madonna az MTVA díjátadón

A lányát is arra neveli, hogy értékelje a pénzt
(Fotó: Jeff Kravitz/MTV VMAs 2021/Getty Images for MTV/ViacomCBS)

Jennifer Lopez

Lehet, nem is gondolnád, de Los Angeles-ben a fodrászszalonok JLO-nak a „pay-lo” becenevet adták. Mindig a legdrágább szalonokba jár, sokféle kezelést kér, de fizetni nem akar értük. Úgy gondolja, hogy a jelenléte elég fizetség a fodrászatok számára, és borravalót sem szokott hátra hagyni. Mentségére legyen mondva, tény, hogy óriási reklám az adott fodrászszalonoknak, ha JLo megemlíti egy-egy posztjában őket, de emellett Lopez sokat jótékonykodik és adományoz, így, még ha az egyik oldalon spórol is, a másik oldalon kiegyenlíti a „számlát”.

Jennifer Lopez és Ben Affleck

JLO a hajkoronájáért egy centet sem fizet
(Fotó: Gotham/GC Images)

Kirsten Dunst

A színésznő szintén úgy gondolja, hogy bizonyos dolgok egyszerűen járnak neki, mindenféle fizetség nélkül. Miután ingyen megebédelt, megvacsorázott a legdrágább éttermekben, Kirsten Dunst nem hajlandó borravalót adni. Persze, azt ne felejtsük ki a történetből, hogy az éttermek megállapodást szoktak kötni a sztárokkal, hogy ingyen étkezés fejében reklámozzák őket. Borravalót azonban ilyenkor is illik adni.

Kirsten Dunst szeret spórolni

A színésznő nem ad borravalót
(Fotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images)

Tudj meg még többet kedvenc sztárjaidról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top