nlc.hu
Család

Ben Affleck fia, Samuel

Édesapja kiköpött mása Ben Affleck 10 éves fia, Samuel

A 10 éves Samuel már most igazi csibész.

Ben Affleck és Jennifer Garner 2005-ben jöttek össze, és 10 évig voltak házasok. „Hosszú és körültekintő mérlegelés után meghoztuk azt a nehéz döntést, hogy elválunk. Továbbra is szeretjük egymást, és barátok maradunk, közösen neveljük majd a gyermekeinket, akiknek magánéletét, kérjük, tartsák tiszteletben. Ez lesz az egyetlen közleményünk ezzel a privát, családi üggyel kapcsolatban. A megértést köszönjük” – írták, akiknek házasságából három gyermek született. 

Ben Affleck és fia, Sam

Affleck a pici Samuellel (Fotó: Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images)

Az 50 éves színész legidősebb gyermeke, a 17 éves Violet már majdnem olyan magas, mint apja. Középső gyermekük, Seraphina 2009 januárjában született, a legkisebb, Samuel pedig 2012 februárjában látta meg a napvilágot.

Ben Affleck és fia, Sam

Ben Affleck és Samuel. (Fotó: Getty Images/Lester Cohen/WireImage)

A színész nemrég arról beszélt egy, a People-nek adott interjúban, hogy milyen édesapának lenni, miközben a munkája miatt folyamatos reflektorfényben él. Elmondta, hogy az egyetlen indok, ami miatt zavarja, amilyen képet lefestettek róla a médiában, az a gyerekei.

Ben Affleck és fia, Sam

A fiút gyakran édesapja hozza el az iskolából (Fotó: Profimedia)

„Ma már teljesen más ember vagyok, mint régebben, amikor még megálltam és elidőztem egy-egy újságcikknél, és kíváncsi voltam, hogy mit írnak rólam. Egy idő után egyáltalán nem érdekelt és semmit nem olvastam magamról. De mióta a gyerekeim nagyobbak, és ők is böngésznek az interneten, nagyon nehéz lett. Még a rólam készült, szomorú Ben Affleck-mémeken is nagyon jókat nevettem. Mármint, van bárki, aki nem érezte valaha így magát? De aztán eszembe jutnak a gyerekeim, és arra gondolok, hogy biztosan azt hiszik, hogy az apukájuk alapvetően szomorú ember, és aggódniuk kell értem. Ez nagyon nehéz” – mondta.

Ben Affleck és fia, Sam

Mindig kézen fogva sétálnak az utcán (Fotó: Profimedia/BauerGriffin/INSTAR)

Apja fia

A 10 éves Sam nemrég édesapjával és Jennifer Lopezzel egy Los Angeles-i, luxusautókra szakosodott kölcsönzőben voltak, és egy méregdrága autót béreltek ki. A TMZ értesülései szerint a fiúnak nagyon megtetszett egy rikító sárga Lamborghini Urus, apja pedig megengedte neki, hogy beüljön a vezetőülésbe. Ekkor koccant neki a Lamborghini Urusszal egy BMW-nek a 10 éves gyerek. A TMZ-nek azt nyilatkozta a család szóvivője, hogy mindenki jól van és az autókban sem keletkezett kár.

Sajtóinformációk szerint Ben Affleck és Jennifer Lopez gyerekei jól kijönnek egymással, többször jelennek meg róluk közös, családi programokon elcsípett fotók. Állítólag a két sztár összes gyereke ott volt az esküvőn és együtt örültek a szülők boldogságának. Egyes források szerint azonban JLo fia, Max nem volt ott a nagy napon, valamint Ben Affleck legidősebb lánya, Violet sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top