nlc.hu
Sztárok

Ben Affleck gyermekei és eddigi kapcsolatai

Így változott az évek alatt a 49 éves Ben Affleck, Hollywood ügyeletes, őszülő szívtiprója

Ben Affleckről nemcsak a filmbeli szerepei miatt írt az elmúlt évtizedekben a sajtót, hanem magánélete miatt is. És hogy mennyit változott ez idő alatt? Mindenki döntse el maga!

Hivatalos nevén Benjamin Géza Affleck kétszeres Oscar-díjas, kétszeres Golden Globe-, kétszeres BAFTA-, valamint César-díjas amerikai színész, rendező és forgatókönyvíró. A Géza nevet a szülei egy magyar barátjuk után adták.

8 évesen játszott először az Amerikai Közszolgálati Televízió egyik sorozatában, de ezt követően sokáig nem kapott nagyobb szerepeket, majd az 1992-ben készült School Ties-ban újra feltűnt. Affleck ebben a filmben szerepelt először együtt ma már elválaszthatatlan barátjával és kollégájával, Matt Damonnal.

Ben Affleck akkor és most

Ben Affleck 1997-ben (Fotó: Getty Images/Jim Smeal) és a Velencei Filmfesztiválon (Fotó: Getty Images/Mondadori Portfolio)

Karrierje folyamatosan ívelt felfele, a mai napig forgat, korábban pedig olyan nagy sikerű produkciókban láthattuk, mint a Good Will Hunting, a Pearl Harbor – Égi háború, vagy 2002-ben pedig az Ütközéspont és A rettegés arénája című film. De belebújt Batman bőrébe, és 2012-ben ő volt Az Argo-akció című film rendezője és főszereplője is egyben. A film három Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb filmnek járót.

Viharos házasság

Affleck Gwyneth Paltrow-val volt együtt egészen 1999 januárjáig. Majd Jennifer Lopezzel randizott, innentől nevezték őket „Bennifernek”. A pár 2004-ben szakított (és ma már tudjuk, hogy hivatalosan újra együtt vannak ).

Jennifer Garnerrel való kapcsolata sem sült el jól. Nyilvános viták, balhék után Ben Affleck és Jennifer Garner 2015-ben, egy közös közleményben tudatták a nyilvánossággal, hogy 10 év után külön folytatják. „Hosszú és körültekintő mérlegelés után meghoztuk azt a nehéz döntést, hogy elválunk. Továbbra is szeretjük egymást, és barátok maradunk, közösen neveljük majd a gyermekeinket, akiknek magánéletét, kérjük, tartsák tiszteletben. Ez lesz az egyetlen közleményünk ezzel a privát, családi üggyel kapcsolatban. A megértést köszönjük” – írták, akiknek házasságából három gyermek született. 

Ben Affleck és gyermekei

Ben Affleck gyermekeivel Los Angeles utcáin 2020-ban (Fotó: Profimedia)

A színésznek meggyűlt a baja az alkoholproblémáival, 2001-ben, 2017 és 2018-ban is járt elvonón. „Ez nem egy olyan betegség, amiből egyik napról a másikra ki lehet gyógyulni. Ben mindig is keményen küzdött, hogy józan maradjon, most pedig mindennél elhatározottabb: azért döntött úgy, hogy visszamegy az elvonóra, hogy dolgozhasson, és a gyerekeivel lehessen” – nyilatkozta a sztár ismerőse a Daily Mailnek.

Ben Affleck akkor és most

Ben 2013-ban az Oscar-díjjal (Fotó: Getty Images/Pascal Le Segretain)

A felmelegített káposzta este: Jennifer Lopez és Ben Affleck

Eleinte csak a pletykák szóltak arról, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck újra összejöttek, aztán egyre többen látták őket együtt, és szép lassan befutottak a lesifotók is, ahogy együtt andalognak, és nyilvánosan is felvállalják a kapcsolatukat.

J Lo egy csókolózós képet osztott meg az Instagramján 2021 júliusában, születésnapja apropóján, ezzel tette hivatalossá, hogy ismét együtt van Ben Affleckkel.

Természetesen azóta nyilvános eseményen is részt vettek együtt.

Ben Affleck akkor és most

Velencei Filmfesztivál (Fotó: Getty Images/Stefania D’Alessandro)

Olvass még több akkor és most sztorit az nlc-n:

(Nyitókép: Boston Globe/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top