nlc.hu
Sztárok
Szekér Gergő coming outolt

Az x-faktoros Szekér Gergő a Reggeliben coming outolt

A műsorvezetők meglepődtek Szekér Gergő őszinteségén.

Szekér Gergőt a 2018-as X-Faktorban ismerte meg az ország, szerepelt már A Dal című műsorban is, tavaly pedig a The Voice-ban is szerencsét próbált. Az énekes a mai Reggeli vendége volt, ahová egy klippremierrel érkezett, ám a beszélgetés közben váratlan bejelentést tett.

Szekér Gergő

Szekér Gergő (Fotó: RTL)

Felvállalta, hogy meleg

„Én nagyon-nagyon féltem kimondani dolgokat. Bocsánat, senkinek nem akarom tönkretenni a reggelét, de bizony vannak dolgok egy előadóművész életében – egy kicsit nehezebb ezt kimondani, mint gondoltam -, amelyeket nem mondhat ki, mert politikai állásfoglalásba ütközik” – kezdte Szekér Gergő a gondolatmenetet, majd burkoltan ugyan, de coming outolt. 

Vegyük a melegséget. Nem véletlenül mondom azt, hogy párom van. Aki érti, érti… Egyrészt miért kell egy énekesnek a magánéletéről beszámolnia, másrészt miért van a melegséghez köze a politikának? Ez engem borzasztóan zavar! Sajnálom, hogy kimondom, lehet, hogy nem lesz munkám innentől – nekem már volt ilyen, de nem mondom, hol és mikor, de bizony, már munkát is vesztettem el. Voltam már olyan listán, amire azért kerültem, mert féltek attól, hogy bizonyos dolgok kiderülnek

– részletezte a ma reggeli műsorban a fiatal énekes.

„Nem akarom én rásózni az emberekre az életemet, de azért fontos szerintem, hogy szabadságban éljünk. Művészet nélkül lehet élni, de az nem élet. Nem lehet félelemben élni reggeltől estig” – mondta a témával kapcsolatban Szekér Gergő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top