nlc.hu
Sztárok

A Dal 3. válogatójának továbbjutói

A Dal 2021: ők jutottak tovább a 3. válogatóból

Újabb 10 produkcióval folytatódott A Dal 2021 válogatója ma este, többek között Kozma Orsi és Szekér Gergő is fellépett.

A Dal 2021 harmadik válogatójában a Beneath My Skin (daluk címe: Ébredj!, a Chain Bridge Pop (Messze valahol), Csondor Kata (Bosszúállók), Katona Petra (Viszlát múlt), Kozma Orsi (Változik a világ), Nági és Betti (Gyere velem), Nagy Szilárd feat. Ragány Misa (Drága hazám), a Pink & The Panthers (Sodor a szél), a Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos (Maradok), valamint Szekér Gergő (Hazatérsz) lépett színpadra.

A Dal 2021

A 4 válogatóból 20 dal jut a két elődöntőbe, az innen tovább kerülő 8 produkció alkotja A Dal 2021 március 13-i fináléjának mezőnyét – Forrás: Médiaklikk / A Dal 2021 – videó

A válogatóban A Dal 2021 zsűrije közvetlenül elhangzásuk után pontozta a dalokat 1-től 10-ig. A pontszámaik alapján automatikusan továbbjutott az elődöntőbe Katona Petra (34 ponttal), Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos (34 ponttal), Pink & The Panthers (32 ponttal) és Beneath My Skin (30 ponttal).

Ezután a nézők adhatták le sms-ben a voksaikat a bent maradt 6 dalra. A nézői szavazatok alapján Nagy Szilárd feat. Ragány Misa jutott tovább ötödikként az elődöntőbe.

A Dal 2021 harmadik válogatójából ez az 5 produkció került be az elődöntőbe:

1. Katona Petra (Viszlát múlt) 

2. Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos (Maradok) 

3. Pink & The Panthers (Sodor a szél) 

4. Beneath My Skin (Ébredj!) 

5. Nagy Szilárd feat. Ragány Misa (Drága hazám)

Az első válogatóból ez az 5 produkció jutott A Dal 2021 elődöntőjébe>>>

A második válogatóból ez az 5 produkció jutott A Dal 2021 elődöntőjébe>>>

A dalokat Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napoleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, zenepedagógus, énektanár; Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere; Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa; valamint a zsűriben idén először helyet foglaló Ferenczi György Artisjus- és kétszeres eMeRTon-díjas zenész, énekes, szájharmonika-művész véleményezi A Dalban.

Olvass még A Dal 2021-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top