nlc.hu
Sztárok

A Dal 2021 2. válogatójának továbbjutói

A Dal 2021: Kállay-Saunders András nyerte meg a 2. válogatót

Újabb 10 produkcióval folytatódott A Dal 2021 válogatója ma este, többek között Horányi Juli, Kállay-Saunders András és Szabó Leslie is fellépett.

A Dal 2021 második válogatójában Andelic Jonathan (dalának címe: Áldom), anevemandras/Kállay Saunders (Hazaérek majd), GERENDAS ft. Dárdai Blanka (Senkié), a LongStoryShort! (Talán holnap), a No Sugar (Falak), Noémo (Hableány), Pejtsik Panna (Fehér elefánt), a Phoenix RT feat Diószegi Kiki (Jelzőfény), Szabó Leslie (Legyen másnak is jó), valamint YOULI (A legjobb) lépett színpadra.

A Dal 2021

A Dal 2021 műsorvezetői, Orsovai Reni és Freddie –  Forrás: Médiaklikk / A Dal 2021 – videó

A válogatóban A Dal 2021 zsűrije közvetlenül elhangzásuk után pontozta a dalokat 1-től 10-ig. A pontszámaik alapján automatikusan továbbjutott az elődöntőbe a anevemandras/Kállay Saunders (36 ponttal) – megnyerve ezzel a pontszámmal a 2. válogatót -, GERENDAS ft. Dárdai Blanka (31 ponttal), Noémo (30 ponttal) és Szabó Leslie (30 ponttal).

Ezután a nézők adhatták le sms-ben a voksaikat a bent maradt 6 dalra. A nézői szavazatok alapján Andelic Jonathan jutott tovább ötödikként az elődöntőbe.

A Dal 2021 második válogatójából ez az 5 produkció került be az elődöntőbe:

1. anevemandras/Kállay Saunders (Hazaérek majd) 

2. GERENDAS ft. Dárdai Blanka (Senkié) 

3. Noémo (Hableány) 

4. Szabó Leslie (Legyen másnak is jó) 

5. Andelic Jonathan (Áldom)

Az első válogatóból ez az 5 produkció jutott A Dal 2021 elődöntőjébe.

A dalokat Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napoleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, zenepedagógus, énektanár; Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere; Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa; valamint a zsűriben idén először helyet foglaló Ferenczi György Artisjus- és kétszeres eMeRTon-díjas zenész, énekes, szájharmonika-művész véleményezi A Dalban.

Olvass még A Dal 2021-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top