nlc.hu
Sztárok

Szekér Gergő a The Voice-ban

Szekér Gergő az X-Faktor élő show-jáig jutott, most a The Voice-ban szeretne bizonyítani

A korábbi tehetségkutató még nem indította be százszázalékosan a zenei karrierjét.

Több olyan énekes is feltűnt a The Voice 3. Válogatóján, akikkel korábban már találkozhattunk az RTL képernyőjén. Ilyen volt Szekér Gergő is, aki az X-Faktor után most a The Voice színpadán akar bizonyítani.

Szekér Gergő,

Szekér Gergő az X-Faktor után most a The Voice segítségével szeretne befutni – Fotó: Sajtóklub

A 28 éves énekes nem kezdő a zenei életben. Saját magának és másoknak is szerez dalokat, emellett pedig televíziós műsorokat és filmeket vág. A dalírást leginkább önkifejezésre használja, de a szakmában még keresi a helyét. Elmondása szerint hiába menetelt anno a 2018-as X-Faktor élő show-jáig, ennek ellenére még nem indult be teljesen a zenei karrierje. “Értem el sikereket, viszont ennek ellenére nem találtam tökéletesen a helyem. Viszont a The Voice mégiscsak más abból a szempontból, hogy van bennem remény afelől, hogy megtaláljam a kis helyem ebben a szakmában, megtaláljam a saját közönségem, mert valamiért azt érzem, hogy nekem ezzel még van dolgom” – árulta el magáról a színpadra lépése előtt.

Szekér Gergő a The Voice 3. meghallgatásán Demjén Ferenc Szabadság vándorai című dalát adta elő:

Az énekesnek 3 coach is gombot nyomott. Miklósa Erika könnyek között értékelte a produkciót, mondván teljesen más dimenzióban érezte magát Gergő előadása alatt: “Engem megríkattál. Nagyon megható volt, ahogy énekeltél. Erre a számra vártam, teljesen éteri volt az egész. (….) Engem nagyon megérintett“.

Nagyon tetszett ez a verziód, ahogy elénekelted. Nagyon szépen énekelsz, és ami fontos: előadó vagy, és átjött” – dicsérte Curtis, akinek a szeme egyből felcsillant, mikor felmerült, hogy dalokat írhat Gergőnek, aki végül a rappert választotta mentorának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top