nlc.hu
Sztárok

Ők a The Voice döntősei

Ők a The Voice döntősei

A The Voice elődöntőjében hatan álltak mikrofonhoz, de csak hárman juthattak be a jövő heti döntőbe.

A The Voice elődöntője izgalmakban bővelkedett, ahol a végén csak három versenyző maradhatott.

RTL Voice elődöntő 2023 november 12-én

(Fotó: Sajtóklub)

Az első kör után egy embert ejtettek ki a nézők, míg a második körben már kettőt. Összesen 11 dal hangzott el az este során, amiben volt régi, új, magyar, külföldi, saját szám és átirat is.

Az első kör után Virág Timóteus búcsúzott, a közönség nem szavazta be a második körre.

Curtisnek így nem maradt versenyzője a Fináléra, de biztos benne, hogy továbbra is segíteni fogja Virág Timóteus munkáját, akiért minden egyes élő show előtt és alatt nagyon izgult. Timóteus megkönnyezte a kiesés utáni pillanatokat, de hálás volt és köszönetet mondott mind a négy coachnak és a családjának is.

Fóris Szonja  a második körben az Eufória sorozat betétdalát adta elő, de a nézők nem szavazták tovább. Galambos Pétert a zsűri magasztalta az énekteljesítményéért, de hiába két jó kör, itt is úgy döntöttek a nézők, hogy a top háromba nem fér be az énekes.

A végső felállásban tehát, a jövő heti döntőben három hölgy fogja megmérettetni magát. Manuel csapatának utolsó versenyzője, Kovács Harmat, valamint Miklósa Erika csapatának két megmaradt énekesnője, Kovács Aliz és Szakács Erika. Trokán Nóra és Curtis mentoráltjai számára a 2023-as The Voice véget ért.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top