nlc.hu
Sztárok

Berki Artúr tragédiája

Nehéz időszakon megy keresztül a The Voice versenyzője, Berki Artúr

Berki Artúrt nemcsak a The Voice-ra való felkészülés nyomasztja.

Berki Artúr szeretett nagypapája a közelmúltban hunyt el, így a The Voice énekesének nem könnyű most a versenyre való felkészülés – írja a Blikk.

Nehéz időszakon megy keresztül a The Voice versenyzője, Berki Artúr

(Fotó: Sajtóklub)

“Az egész család számára példakép volt és egy hatalmas tragédia, hogy itt hagyott minket. A történtek különösen szomorúak annak fényében, hogy tudom, mennyire várta azt, hogy láthasson engem a műsorban…Már egy ideje nem volt rendben az egészségi állapota, de soha nem magáért, mindig csak értünk aggódott. Most már érte is szeretném megnyerni a műsort, mert hiszem, hogy fentről figyel engem” – mondta Artúr.

“Ahol csak tudtam, segítettem nekik és azt hiszem, valamennyire sikerült levennem nagyapám válláról terhet – árulta el a zenész, aki a jelenlegi helyzetben inkább nagymamájáért aggódik – Ő rosszul viseli a történteket, hiszen 54 év után egyedül maradt, de bízom abban, hogy együtt mindent átvészelünk” – mondta az ifjú tehetség.

Artúr jelenleg a Voice-ra koncentrál, próbál nagyon jól szerepelni, a felkészülésben pedig rengeteg erőt ad neki, menyasszonya, Zsüsztin, akire mindenben számíthat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top