nlc.hu
Sztárok

The Voice: Curtisnek ugrott Miklósa Erika

Egymásnak feszült Curtis és Miklósa Erika a The Voice-ban

Az operaénekesnő nagyon felháborodott a coachtársa döntésén.

A The Voice harmadik Párbajára került sor a tegnapi adásban. A cél a jövő heti Kiütés-fordulóba jutás volt, ahol a versenyzők számára már az élő show-ban szereplés a tét. Egy kiejtett énekes miatt azonban egymásnak feszült Curtis és Miklósa Erika.

Curtis és Miklósa Erika,

Nagyon nem értett egyet Curtis és Miklósa Erika – Fotó: nlc-montázs / forrás: The Voice – videó

Váradi Olasz és Fehér Richárd produkciója után a coachok nem győzték dicsérni őket, még az egész stúdió is állva tapsolt a The Voice párbajozóinak. „Eszméletlen, hogy hogy énekeltek” – erősített rá a rengeteg pozitív kritikára Curtis, akire ezután nehéz pillanatok vártak: döntenie kellett, hogy Váradi Olaszt vagy Fehér Ricsit viszi tovább. „Mind a kettőtökért fáj a szívem” – jelentette ki a rapper, aki végül Váradi Olaszt juttatta tovább.

Kiesése után szomorúan állt a színpadon Fehér Richárd, mivel már senki sem rabolhatta el a coachok közül. Miklósa Erika nem értett egyet azzal, hogy Curtis nem Ricsit választotta és ennek hangot is adott.

„Én nagyon rosszul vagyok” – háborodott fel Curtis döntésén Miklósa Erika.

„Ez az én választásom volt, és ennyi. (…) Ha rosszul döntöttem, akkor kövezzetek meg” – reagált a számonkérésre Curtis.

Miklósa Erika azonban nem hagyta annyiban: „Nem tudjuk meg. (…) Az Olasz nyerni fog, olyan útja van zeneileg, hogy neki mindig nyitott kapuk lesznek, de ilyen ember, mint a Ricsi… A Ricsinek ez volt az egyetlen lehetősége, a Voice.

„Ebben nem értek egyet. (…) Ezzel én hatalmas felelősséget vettem a nyakamba, hogy ezt a döntést hoztam, de úgy érzem, ez engem is építeni fog, hogy ezt most megadtam. Muszáj volt, hogy megadjam ezt a lehetőséget (az Olasznak – szerk.), és zárjuk is le ezt az egészet” – vágott vissza Curtis.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top