nlc.hu
Sztárok

The Voice: összeállt Manuel és Miklósa Erika csapata

The Voice: aki széket kapott, az sem volt biztonságban, de végül összeállt Manuel és Miklósa Erika csapata

Ezek a versenyzők már biztosan énekelnek majd az élő adásokban.

A The Voice műsorában a párbajok után még megmérettetésen kell túlesnie a versenyzőknek az élő show-k előtt, ez a Kiütés. A szabályok szerint kilenc versenyzőből minden coachnak csak három énekese juthat tovább, de ahhoz meg kell szerezniük a színpad szélén lévő rangsorolt székek egyikét.

A szombati adásban Manuel és Miklósa Erika csapata állt össze. Míg Miklósa Erika csapatából Kovács Aliz, Homoki Gábor és Szakács Erika jutott tovább, a fiatal rapper Kovács Harmatnak, Haga Jázminnak és Berki Artúrnak adott újabb esélyt.

Manuel (Gödöllei Emánuel), Miklósa Erika, Curtis (Széki Attila), Trokán Nóra

Fotó: RTL/ Szabó Gábor

Mint az RTL írja, Kovács Harmatnál minden négy coach egyetértett abban, hogy nagyon jó esélyei vannak a versenyben, így nem is volt kérdés, hogy Manuel hogyan dönt a sorsáról.  A kuvaiti-magyar rapper, Jaber Gábor nagy sikert aratott a The Voice stúdiójában, De Curtisnek voltak fenntartásai, Manuel ennek ellenére örült, hogy Jaber megfogadta a tanácsait, ezért egy székkel jutalmazta versenyzőjét.

Sándor Aurélról több coach is azt gondolta, hogy sokat fejlődött az előző fordulókhoz képest, Manuel pedig pont ettől tette függővé, hogy ad-e széket versenyzőjének.  Lakner Roberta azonban kiütötte őt a székből, az ő helyét pedig Haga Jázmin vette át. A cserék ezzel nem értek véget, Valensky Miriam kiütötte Jaber Gábort, aki viszont Berki Artúr miatt nem került be az élő show-ba. 

A coachokat lenyűgözte Klajbán Arlett, akit Miklósa Erika Manueltől rabolt el a Párbaj után, és most büszkén ültette le a továbbjutást jelentő első helyre. Deffent Györgyi produkciója után nem volt egyöntetű a coachok véleménye arról, hogy kapjon-e széket vagy sem, de Miklósa Erika mégis leültette.

Manuel és Curtis szerint Palócz Gergő nem teljesített túl jól, Trokán Nóri viszont továbbra is odáig van a versenyző különcségéért, az értékelések után pedig Miklósa Erika végül széket adott az énekesnek. Beck András végül kiütötte, de ő sem maradhatott ülve, Kovács Aliz vette át a helyét. Szakács Erika előadása után ugyan voltak kétségek a coachokban, de utolsó pillanatban kiütötte Szabó Bencét, aki elsőre szintén széket kapott.

Miklósa Erika szerint Homoki Gábornál teljesen magától értetődő, hogy a színpadra született, és erre mondják, hogy isteni adottság, felmerült egy kérdés: vajon egy ilyen profi előadónak szüksége van-e tehetségkutatóra. Végül ő is bekerült csapatába. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top